A vegetáriánusok miért lesznek vegetériánusok?
Én nem döntöttem... - így születtem.
Születésem óta undorodom a hústól. 4 éves korom óta vegetáriánus vagyok, és nem is tudnék máshogy létezni.
Éppen ezért nem is szeretem egy lapon említeni magamat a divatmajom “pózervegákkal“, akiknek ez csak egy időszakos, légből kapott hullám, ami max. 2-3 évig tart, utána már másért lesz divat lobbizni, más marketingfogások kebelezik be őket, így lemorzsolódnak.
Amint említettem, a szüleim 4 éves koromig még tettek kísérleteket, hogy lenyomják a torkomon, de belátták, hogy hajthatatlan vagyok, - mindig hányás, sírás, rosszullét lett a vége. Számomra nincs még egy olyan undorító szagú és kinézetű dolog, mint a hús. Nekem ez nem kényszer, így vagyok bekodólva.
Természetesen volt olyan orvos, számos tudatlan ember, akik azzal etették őket, hogy így nem fogok megfelelően fejlődni, hogy csontritkulásom lesz, komoly hiánybetegségeim, - hát, ebből 20 éves koromra se teljesedett be semmi.
Altalaban 3 ok miatt:
- etikai
- okologiai
- egeszsegugyi
Az utobbirol itt egy jo video: https://www.youtube.com/watch?v=KZfF-QxTCSc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!