Czibók után hogy higyjek az egészseges életmódban?
Czibóknak semmi köze nem volt az egészséges életmódhoz, de ezt már többen leírták. Magas vérnyomása és szívproblémái voltak, ezekkel már eleve kockázatos edzeni.
Erre ő még szteroidozott, 50-en túl lenyomott heti 6 edzést, és ahogy láttam, súlyos refluxa is volt, ergo a táplálkozásával is lehettek gondok.
nem akarok nagyon paraszt lenni, de könyörgök, nehogy már egy proli trash youtuber tántorítson el a sporttól, aki nagyon egészségtelen, felelőtlen életét, és nem értett semmihez.
A túl sod edzés az minden csak nem egészséges. A testépítés egy egészségtelen, és veszélyes sport.
Persze lehet úgy csinálni, h ne legyen egészségtelen, meg veszélyes, de ahhoz végtelen szabadidő, és hatalmas tudatosság kell.
Az egészséges életmód az, ha sétálsz, meg néha futsz egy kicsit. Rövid időre kell csak megpörgetni a szívet, és akkor sem annyira, h kiköpd a tüdődet.
van abban igazság, amit a 24-es feszeget. egy ideig én is gyúrtam otthon elég nagy súlyokkal, de éreztem, hogy nem tesz jót, hogy ennyire felpörög a vérnyomásom, a sok fehérjétől meg xar volt a gyomrom. (semmi gond a vérnyomásommal, se mással)
Azóta csak fekvőtámasz jellegű edzéseket csinálok.
épp mostanában néztem Torma Valentin videókat, bírom a srácot, de konkrétan évekkel idősebbnek néz ki a koránál, a szeme alatt iszonyúan kidüllednek az erek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!