Miért ennyire elutastó mindenki a feederizmussal kapcsolatban?
Igen tudom, megint jönni fognak a "Már megint egy beteg" meg a "Menj el orvoshoz" commentek, de nem értem. Az, aki csak egy részét látja annak, ami valójában történik körülöttünk, hogy ítélkezhet ennyire intenzíven? Vannak, akik szeretik ezt, és szeretnének partnert találni hozzá, köztük én is. Elnézést a felindultságomért, de rengeteg ilyen kérdést és még több utálkozó kommentet láttam ezzel kapcsolatban. Higgyétek el, így is elég nehéz partnert találni ehhez, nem kell mellé a kioktatás.
Üdv. Roland
hát gondolom a sztereotípiák miatt meg sokan vannak olyanok akik tényleg nem tudják normális keretek között kiélni a fétisüket (gondolok pl az immobilitásig hízókra)
egyébként én is gainer vagyok, de azért csak bizonyos keretekig szeretnék meghízni
Igen, en szeretem, szeretnek hizni vsgyo partnert talalni, vagy olyat aki felhizlalna. Sajnos keves ilyen van :(
19f
Ha megpróbálsz valamit leszuszakolni az emberek torkán, akkor akarva akaratlanul elutasítóak lesznek. És mostanában rengeteg ismétlődő kérdés volt ezzel kapcsolatban.
Na meg ez alapvetően egy szexuális dolog, amit nem szoktak csak úgy kiteregetni. arról nem is beszélve, hogy az aki nem osztja a fétised sose fogja megérteni, hogy mi benne a vonzó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!