Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Rosszul vagyok a Cheerios-tól....

Rosszul vagyok a Cheerios-tól. Miért?

Figyelt kérdés
Más gabonapehelytől nem vagyok rosszul, csak ez után. Nem a gyomrom, meg hasam fáj tőle, hanem bizonytalan leszek, kicsit szédülök tőle, néha még remegek is. Interneten csak glutén intolerancia van, de az nekem biztos nincs, mert más gabonát bírok. Mi lehet ebben ami ilyet okoz??
2010. júl. 27. 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
hát nem tudom...:/ én a szentkirályi ásványvízzel vagyok így... ne egyél többet, bár én szeretem a Cheeriost...
2010. júl. 27. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet pl. mogyoróallergia. Bőrgyógyászaton csinálnak ételallergia vizsgálatot.
2010. júl. 28. 01:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos az sem, mert imádom a mogyorót, semmi bajom nincs tőle :S Árpaliszt van benne ami a többiben nincs, olyan allergia van? :D
2010. júl. 28. 17:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan tudni kellene az összetevőket, lehet, hogy a benne található vitaminok, ásványi anyagok okozzák a problémát. Én például borzasztó rosszul tudok lenni a vastartalmú készítményektől. A Gilbert-szindrómásoknak pl. kerülniük kell a magas vas- és réztartalmú ételeket/táplálékkiegészítőket, mert leterhelik a májukat.
2010. júl. 28. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!