Micsoda problémák! Semmi bajod, leszamitva azt, hogy problémákat és függőségeket kreálsz magadnak. Unatkozol vagy ennyire butuska vagy?
2020. ápr. 15. 17:39
2/14 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond.
De lehet, csak azért látom így, mert szintén rajongok a teákért.
A havi 3-4000 ezres kiadást tarthatják soknak esetleg. De ez abban az esetben gond (szerintem), ha egyre csak gyűlik, mert többet veszel, mint amennyit iszol.
2020. ápr. 15. 17:41
3/14 anonim válasza:
Hát én pl. sokkal többet költök alkoholra egy hét alatt, de ha valaki ezért beszólna, közölném, hogy mindenki beveheti, arra költöm a pénzem amire akarom. Inkább legyél teafüggõ, mint alkoholista, vagy füves segg, a tea nem fog megölni. Ha ezt valaki nehezményezi, vegye be! 28/f
2020. ápr. 15. 17:42
4/14 anonim válasza:
Lol. Én is imádok teázni, de milyen ínyenc teákat fogyasztasz te ilyen ipari mennyiségben ami csak havi 3-4e??? Írd már meg lécci mert még a csöves pickvick is tök drága.
2020. ápr. 15. 17:42
5/14 A kérdező kommentje:
Én nem tartom magam függőnek vagy problémásnak de a családom egyre inkább ezt szajkózza.
Más ebben a korban bulira költ el ennyit egy hét alatt. És szerintem sem kevés 4000/hó de az igazán különleges teák simán belekerülnek 1600 Ft-ba/doboz.
Nem tartom magam butuskának első válaszoló!
2020. ápr. 15. 17:44
6/14 anonim válasza:
Az italfüggőséget nem arra mondják hogy ha valaki megiszik pár csésze teát :D lehet kinevetne még a pszichológus is ezzel a "problémával". Élvezd a teázást, a havonta 3-4ezer még nem is egy drága hobbi.
2020. ápr. 15. 17:44
7/14 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, a nagyon drága teákból csak havi 1 dobozzal szoktam venni, legfőképp Pickwick, Naturland teákat iszom
2020. ápr. 15. 17:46
8/14 anonim válasza:
Nekem most a teekanne-tól a hot love fantázianevű tea az aktuális kedvencem, csilismangós, majd azt próbáld ki :D osszuk meg a függőséget
2020. ápr. 15. 17:48
9/14 A kérdező kommentje:
8as válaszoló!
Az a mangó chilis verzió, imádom :D
Amit nagyon szeretek még, az a tesco organic márka, yogi tea, biopont teák, meg minden ami menta
2020. ápr. 15. 17:52
10/14 anonim válasza:
Na akkor ha hozzánk eljönnél, örákig tudnál a férjemmel teázni, főleg ha odavagy a különleges teákért. Nagyon sok különlege teánk van. Férjemnek napi rítuálé a tea elkészítése, ivása. Nem viccelek. Japán teákhoz csakis japán teacsészékben tálalva. Angol teákhoz angol csésze stb. Tibeti jakteához jakvajat rendelt. Thai teához is minden adott..Én nem vagyok teás, inkább kakaós vagyok. Szerinten ezzel nincs semmi baj. Inkább tea, mint a drog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!