Hogyan tartsam meg a súlyomat a karantén ideje alatt? Minden konditerem zárva van.
A helyzet az hogy lassan 1 éve kondizok és 7kg-ot sikerült eddig felszednem. Viszont most hogy jön a karantén időszak így nemtudok konditerembe járni és máris elkezdtem fogyni 1kg-ot.(60rol 59kgra)
Mivel 80kg lenne a végleges testsúly és az még pár év munka ezért folyamatosan szeretném csinálni, nem lenne jó ha a karantén ideje alatt visszafejlődnék.
Itthon próbálok súlyzós edzéseket csinálni, illetve fekvőt stb.. viszont nem tudok annyi gyakorlatot végezni mint a konditerembe.
Valaki tud valamit ajánlani hogy a karantén ideje alatt is tudjak tömegelni? Vagy legalább megtartani a súlyomat?
Köszi előre is.
Otthon is tudsz edzeni, saját súllyal, stb...
Nem csak kondi létezik.
Saját testsúlyos edzéssel is át tudsz mozgatni minden izomcsoportot (fekvőtámasz, húzódzkodás, tollászkodás, bolgár guggolás stb.) illetve kézi súlyzókkal (bicepsz, delta stb.).
Át kell állni más szériaszámra, de a szinten tartáshoz tökéletes. Mástnem addig kicsit szálkásodsz a nagyobb ismétlés számtól. A helyes táplálkozáson (fehérje és aminosav-bevitel) nagyon sok múlik, azt ne hagyd el!
Kb minden gyakorlatra tudsz alternatívát találni. Ha nincs meg a megfelelő felszerelésed ahogy előttem is küldték egy linkben, 2db erős szatyor és sok vizes palac is bőven megteszi + saját testsúlyos gyakorlatok.
A diétán sem kell változtatnod, hiszen még mindig mindent lehet kapni és a jövőben is valószínűleg minden lesz ami most van.
Ha lesznek hiányok, sem azt jelenti hogy éhezés lesz, csak kisebb választék. Ami mondjuk azt jelenti hogy 8 fajta halkonzervből csak 2 fajta lesz ... stb ...
Szóval semmilyen értelemben nem befolyásolja ez a bezárás a fejlődésed.
Ezt úgy mondom, hogy én már lassan 9 éve edzek és már kb 4 hete itthon edzek. (+ néha húzóckodom egy közeli streetworkoutos helyen, de anélkül is meglehet élni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!