Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Emberek! Ti is sokat esztek...

Emberek! Ti is sokat esztek karantén alatt? 🙄

Figyelt kérdés
Egyszerűen már el vagyok keseredve mert amiota karantén van emiatt a virus miatt azóta folyton a hutohoz járok kajaert. Nem tudok dietazni mert unalmamba is inkább nézem h mit tudok enni. Többször elhataroztam h elég mostmar tényleg dietazok de semmire nem jutottam. Megprobalom megint. Nem vagyok túlsúlyos de nem szeretnék az lenni. 168 cm és 62 kg vagyok.

2020. márc. 29. 18:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem, én inkább kevesebbet tudok enni, mint eddig.
2020. márc. 29. 18:12
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Felére csökkentettem a kaját, duplájára a folyadékot.
2020. márc. 29. 18:13
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Karantén előtt is sokat ettem.
2020. márc. 29. 18:16
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt teszem. Nem tudok ellenállni a kísértésnek. Degeszre eszem magam, mert kell a pozitív energia főleg csokoládé és mézes müzli formájában. Nem tudom mi lesz holnap, valószínűleg ugyanaz mint ma, az étel feldobja a napom, más annyira nem.. Ez van.
2020. márc. 29. 18:17
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Körülbelül negyedét ötödét mint amit általában szoktam és az is csak krumpli, így talán kicsit tovább kihúzom, bár eléggé fáj időnként a fejem meg szédülök, de ha kb feleannyit ennék mint normálisan talán nem fájna a fejem annyira de biztosan kb 2 hét alatt éhen halnék. Jelenleg 187cm 65kg,71-ről indultam.
2020. márc. 29. 18:32
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Na ja, aki helyett más vásárol, az könnyen zabál unalmában. Én egyáltalán nem eszem többet, sőt. Így is egy plusz nyűg, hogy legyen mindig ebéd, meg napközben kaja, a franc se akar még ennél is többször kajáért koslatni.
2020. márc. 29. 21:40
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Én ugyanannyit eszem, mint előtte. Nincs tele a spájz/hűtő nasikkal, így nem csábulok el. Viszont mindig van itthon gyümölcs, a zöldségeket is szeretem. Nem unatkozom, van elég dolgom a két gyerekemmel, háztartással, kerttel.
2020. márc. 29. 22:40
 8/15 anonim ***** válasza:
89%

Most, hogy így kérdezed, igen:(

Pl. most is úgy megennék egy csokit.

2020. márc. 29. 22:42
 9/15 anonim ***** válasza:
39%

Mégis mi az oka hogy le lettem pontozva?

No nem azért mert zavarna, csak kíváncsi vagyok! :)

2020. márc. 30. 00:48
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
59%-os: talán azért, mert őrültség, amit csinálsz. Ha olyan szegény vagy, hogy csak pár szem krumplira futja, akkor próbálj valahonnan segítséget kérni, karitatív szervezetektől, egyházaktól, önkormányzattól. Ha sokáig így folytatod, akkor is felfordulsz, ha nem kapod el a vírust. Ha meg mégis, elég gyenge eséllyel indulsz, hogy túléled.
2020. márc. 30. 01:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!