Miért nem tudok fogyni?
Hoppá véletlen rányomtam a kérdés kiírására XD szóval itt folytatom
Annak ellenére , hogy egészségesen eszem , kis adagokat. Sokszor éhesen fekszem el . Naponta 4-5x megyek nagywc-re. Sportolok is szinte minden nap , futni szoktam 5-6km-t vagy többet.
19L

"Naponta 4-5x megyek nagywc-re."
Gyanús hogy valami endokrin problémád lehet.
Ennyi biztosan nem normális. 3 naponta 1 vagy napi 3, de már az is elég sok.

Ha vége lesz ennek a helyzetnek, nézesd meg a pajzsmirigyedet.
Hormonváltozás időszakában vagy, de ez akkor sem természetes.
Nem valószínű, hogy akut probléma van, de majd menj el endokrinológiára.
Kettessel ne foglalkozz.

"Pedig nagyon keveset eszek egy étkezésre."
De azért azt gondolom tudod, hogy a világ 8. csodája lenne ha ugyan kalóriaminuszban lennél viszont mégis híznál.
Menj el a háziorvosodhoz (mihelyt lehet) és add elő neki a problémát. Ő tudni fogja, hogy hova küldjön. Addig pedig ne parázz, ez még akármi is lehet pl teljesen normális is.

Úgy látszik, ketteskének megszólalt a lelkiismerete.
Bár, ez még mindig nem az igazi, mert itt senki nem beszélt kalória deficitről.
Úgyhogy várnod kell a 8. csodára.

"Úgy látszik, ketteskének megszólalt a lelkiismerete."
- Ugyan miért kellett volna megszólalnia, semmi olyat nem írtam.
"Bár, ez még mindig nem az igazi, mert itt senki nem beszélt kalória deficitről. Úgyhogy várnod kell a 8. csodára."
- A kérdező csodálkozik, hogy miért hízik mikor keveset eszik és mozog. Vagyis ő azt hiszi, hogy kalóriadeficitben van, közben meg nem. Úgyhogy nem is jön még el a nyolcadik csoda.
Neked pedig további jó kávézaccból olvasást, mert láthatóan már fel is állítottad a diagnózist. Ez bizony pajzsmirigy lesz, mert itt valaki azt mondta!

Kedves 57%-os.
Kötekedni jársz ide, vagy csak fáj az igazság?
Itt rajtad kívül ("Azért hízol mert többet eszel mint amennyit elégetsz.") senki nem állított fel diagnózist.
Csak tippeket adtunk.
Bár te biztos láttad a kérdező kalóriatáblázatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!