Hogyan vethetnék véget a falásrohamoknak?
Anorexiás voltam, de már elértem a megfelelő súlyt vagyis szerintem mert nem vagyok mérleg közelben, de kínézetre már normális vagyok sőt talán kicsit telt is.
A probléma az, hogy nem bírom abba hagyni az evést.
Tudnátok segíteni?
16/l 176cm kb 53-58 kg között
Igazatok van még nem gyógyultam ki.
Még értem magam és valaki jól tippelt, tényleg 55 kg vagyok.
Én voltam.😁😁😁
Amúgy sportolsz valamit?
Én is ezzel voltam sokáig, nagyon bevált, azóta nincs ilyenem.
1.Minden nap elmegyek vásárolni csak 1, max 2 napi kaját, ami csirkemell és rizs és zöldség. Na igy igazából a rizs kitart 1 hétig,szóval csak csirkemellet veszek, minden nap 1-2 db-ot. ezt megcsinálom délután és az a vacsi és a másnapi ebédem. Más nincs otthon. Illetve ha nééha rámjön akkor nagyon sok vizet iszom, ha nem mulik akkor erre az esetre van nálam zabszelet ami a pennyben 99 ft. Naggyon jó, nincs benne semmi cukor, tényleg csak zab van benne és 3 féle ízben van. Erre van otthon 1 db max 2 és a táskámban 1 hogy mindig legyen nálam. Egyébként a csirkemell rizset mindig variálom füszerkeverékkel, esetleg ledaráltatom és csinálok belőle bolognait kimérős tésztával. illetve a reggeli miatt 1 zacsi zabpehely van még de azt igazából annyira nem szeretem, illetve pár zacskó fehérjepor. Spórolni is lehet vele, sokkal kevesebb a szemét, egészségesebb és én fogytam tőle. Remélem tudtam segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!