Hogyan vegyem rá a párom a fogyásra?
Lány vagy?
Ha igen akkor kezdetben a diétás kaja is megteszi. Azért kell ehhez nőnek lenni mert akkor gondolom te főzől.
Ha nem te főzől akkor mondd el neki a következményeket.
Ezt neki magànak kell akarni, szóval sehogy. Valahol igaza van. Meghízott, de nagyon az jön le, hogy te tipikusan az a fajta vagy, aki a külsejét nézi, pedig nem ez a gond, HA őszintén szeretsz valakit.
Aki szeret, kilóktól függetlenül szereti , elfogadja a pàrjàt.
Hiàba csesztetnéd fogyàssal, ha ő nem akarja, elutasítja az egészet, nem tart ott fejben, hason is csúszhatsz, akkor se fog lefogyni, a kapcsolatotokat pedig megmérgezed.
Majd ő ràjön idővel, hogy az elhízàs nem jàték. ( Vagy nem, de ez az ő dolga)
Megosztottad vele a problémàt, ismered az àlláspontjàt. Ha elfogadod, hogy ez az ő döntése és szereted, tarts ki mellette , hàtha megjön az esze. Ha nem tetszik a helyzet, lépj ki a kapcsolatból.
Az én férjem is meghízott mióta együtt vagyunk, 36 kilót. 126 kg volt. Szeretem és mellette vagyok, nem mondtam neki semmit, mert erre az elhatàrozàsra neki kellett eljutnia. Elkezdte rosszul érezni magàt, mert egyre nagyobb és nagyobb nadràg kellett, fàradékonyabb lett stb... ilyenek. Végül mérlegre àllt 9 év utàn, és magàtól ràébredt, hogy ez egészségtelen és belevàgott. Màr -15 kgnàl jàr, és nagyon elszànt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!