Motiváció a fogyásra. Hogy vegyem rá magam?
Sziasztok.20 kg fogyásra lenne szükségem.El tudnám érni de épp ez a baj hogy tudnám.Egy füzetbe le írta mit kéne tornáznom és táplálkoznom de egyszerűen mindig kudarcba fullad.Szeretnék motivációkat kérni.Az osztályban 7 lány van a volt legjobb barátnőm pedig összeállt 3 lánnyal az osztályból így most ők a menők meg a soványak.
Mikor elmegyek mellettük mindig cikiznek de még ez sem motivál.
Nálunk az osztály elég összetartó.A fiúk felnőttesen,parasztosan,romantikusan és egyben elég viccesen viselkednek így nagyon bírom őket.A 4 csajjal (akiket említettem)beszélő viszonyban vagyunk úgy ahogy,és van egy fiú akit bírnak úgy mint barát és én is.Mindig hülyéskednek nekem meg ég az arcom amikor hozzámszól mert csak rám kell nézni...tudom hogy képes vagyok rá,csak valahogy rá kell venni magam.Úgy szórakoznék mindenkivel az osztályban.De tudom,mindenki csak lenéz ezért szeretnék változtatni.Karácsonyig lenne a cél.De persze utánna lenne az alakítás számomra nem elég fogyni.
Lehet egy csaj csont vagy deszka ha alakja nincs.
Valami motivációt kérhetek?Tehát hogy vegyem rá magam hogy csináljam ezt végig.Ráadásul van egy fiú aki nagyon tetszik csak ahj nem szeretnék kezdeményezni amég ilyen vagyok.Ráadásul egy-két rosszalló dolgot is mondott rólam amik hát talán tőle esett a leg rosszabbul.Szeretném egyszer jól érezni magam.
Segítsetek légyszii!
164cm/70kg:((
Tudom de ez a 21.század itt a belső annyira nem fontos.
És már említette hogy járna velem.
Meg ő van vagy 65 kg magassága miatt én meg úgy 70 hogy szeretek enni. :/
Ha nem akarsz lefogyni, akkor ne tedd. Ha akarsz, akkor nem kell "rávenni magad". Döntsd el, hogy mit akarsz.
"Mindig hülyéskednek nekem meg ég az arcom amikor hozzámszól mert csak rám kell nézni..." - erre viszont mondani fogok egy elég elkeserítőt. Az önbizalom mértéke általában 2-3 éves korra véglegesen kialakul, és csak nagyon kis mértékben lehet rajta változtatni. (Az önbecsülést lehet növelni, de az máshol hat, a zsigeri reflexeknél egy helyzetben az önbizalom a ható tényező.)
"ez a 21.század itt a belső annyira nem fontos" - attól függ, mit keresel egy kapcsolatban.
Szia! Legjobban a futástól lehet fogyni, kitartást és kondit is növeli. De ne mások miatt akarj fogyni. MAGAD miatt, a saját egészséged érdekében, hogy TE jól érezd magad a bőrödben, ne azért, hogy a többiek mit mondanak. Már az is valami, hogy megszületett a fejedben a gondolat. Nekem ha nincs kedvem edzeni akkor elkezdek felöltözni és indulok is, mielőtt túlságosan erőt venne rajtam a lustaság. Nagyon nehéz az elején, de ahogy látod majd a sikereket, annál jobban fog motiválni. Én szorítok neked és támogatom a fogyásod. Nem kell a hülye duma, hogy fogadd el magad stb. Menni kell és csinálni kell a saját érdekedben, mert neked lesz jobb! Arról nem beszélve, hogy utánna te válogathatsz a srácok közül.
Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!