Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hangulatingadozás, miért?

Hangulatingadozás, miért?

Figyelt kérdés
Pár hónapja van ez(mostanában volt 2 szerelmi csalódás nem tudom mekkora a szerepe)Egyik pillanatban beszédes vagyok,tele vagyok energiával, kb félistennek érzem magam a másik pillanatban tele vagyok gátlásokkal,és egy szerencsétlenségnek érzem magam.Ha például egy tükörben jól nézek ki megnő az önbizalmam ha rosszak a fényviszonyok és rosszul akkor összeomlik.Motiválatlan vagyok,valamiért egyfolytában kajálni akarok nagyon éhes vagyok,és hiába alszom eleget suliban már a 3.óra körül kidőlök.Csak egy lány érdekel semmi más(persze még a haverokkal bulizás).Nem tudok figyelni,és kb mindent elfelejtek egyfolytában.Ez most mi?.

2016. szept. 6. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Kamaszkor, új hormonok jelennek meg a szervezetben, amik a pszichés működést is befolyásolják.
2016. szept. 6. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:

kamaszkor, alkat (személyiség)

Mindenkinek van ilyen, én is ilyen vagyok, beletörődtem. Jobb érzés ha az embernek vannak érzelmei, pl egy ember felé vonzódás, mintha nincs semmi és csak magával foglalkozik, pl olyan rossz értelemben mint a hipochondria.

2016. szept. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!