Miért lehet ez a sok hangulat ingadozás?
Sajnálom :((((
Nekem a szüleimmel nincs túl jó kapcsolatom, túl szigorúak (na de nem úgy gondolom, mint a többiek, hogy tök jófej szülei vannak, aztán meg nyavajognak) állandóan megy a veszekedés, mindenért vernek, például tegnap a hugommal közös szobánkban lakkoztam a körmöm, és anya meg totál kiakadt, hogy mit képzelek magamról, százszor elmondta hogy a fürdőszobában lakkozzak, meg hogy most ilyen bűzbe lesz kénytelen aludni a hugom is (egyébként nem is lehetett érezni a körömlakkszagot, a hugomnak nagyon érzékeny szaglása van, és ő sem vette észre) aztán elkezdett csupálni, meg pofozni, aztán a hajamnál fogva a földre rántott, és kidobta az összes körömlakkomat. Az ilyenek miatt általában itthon nagyon rossz kedvem van, anyu meg nem érti, hogy mi a bajom, és pszihológushoz akar miatta vinni. A suliban meg a hangulatingadozásaim miatt néznek totál hibbantnak... :'c
Csak most olvastam a kérdésedet, de elég durva a helyzet, amit leírtál. :( Remélem, azóta jobbra fordultak a dolgok. De ha még aktuális a kérdés: szerintem menjetek el a pszichológushoz, és bátran mondd el neki, hogy anyukád így bánik veled. Rögtön le fogja venni, hogy itt anyukádnak van szüksége pszichológusi segítségre...
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!