Melyik kenyér hízlal kevésbé, graham vagy teljes kiörlésű?
A fehér kenyér.
Én azt eszek mindíg és nem hizlal.
Aki meg korpásat meg másfélét az mind el van hízva.
Az, amelyiket nem eszed meg.
.
Teljes kiőrlésű = benne a korpa.
Mit ad a gazda a háztáji hízójának? - Korpát.
A fehérkenyér nagyon is hízlal :D
Én inkább a teljes kiörlésűt ajánlanám, de van egy csomó szénhidrátcsökkentett kenyér és viszonylag már normális áron.
Nincs köztük nagy különbség, ha magát a Graham és teljes kiőrlésű lisztet nézzük. Tehát ha magadnak sütöd, és nincs benne más, csak a liszt, víz, só és élesztő vagy kovász, akkor kb. mindegy.
Ha boltban veszed, akkor viszont nagy különbségek lehetnek, meg kell nézni az összetevőket és a tápérték adatokat. Nem tudom, van-e egyáltalán olyan, amelyikbe nem tesznek fehérlisztet, egyéb adalékanyagokat (pl. valamilyen keményítő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!