20év 167cm 80kg nagyon ronda kövér lehetek? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 15:01
11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsot. A túlzott koplalás valóban nem jó mert a szervezet az is zsírrá alakítja át, raktározás miatt.Igyekszem sokat sportolni van egy taposógépem és nagyon szeretem.Azon szoktam 20 perceket mozogni, és nagyon sokat sétálok biciklizek.ez a fényképezés nagyon jó ötlet mert az ember anélkül nem veszi észre a változást és lecsügged a kedv. Köszönöm.
2010. júl. 27. 08:39
12/14 anonim válasza:
Minden reggel a spekrumon kb.8 körül megy egy sorozat a tények és tévhitek amiben minden izgi kérdés benne van.
13/14 anonim válasza:
szerintem először fogadd el magad, mert ha állandóan ezen görcsölsz, hogy kövér vagy, akkor nehezebben megy
sok szerencsét! :D
14/14 anonim válasza:
egyél fekete kenyeret,nagyon egészséges. gyorsan lehet tőle fogyni, magas a rosttartalma. Aldiban, Lidlben kapni olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!