Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehetek rosszul? Mit...

Mitől lehetek rosszul? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Már 3-4 napja hányingerem, és hasmenésem van. Egész nap bizsereg a hasam, és bármit eszek, vagy iszok, azonnal kijön belőlem. Az orvos mindig azt mondja, ha lázas vagyok, csak akkor menjek hozzá. :S Hogy lehet ebből kigyógyulni? :(
2010. júl. 22. 14:42
 1/6 A kérdező kommentje:
ja, és folyamatosan ráz a hideg, és szédülök, meg fehér köröket látok :S
2010. júl. 22. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, mit mond, akkor menj egy másik orvoshoz.

A bizsergés és a karikák látása, főleg ez utóbbi nagyon aggasztó.

2010. júl. 22. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként ha ráz a hideg, szerintem lázad is van, úgyhogy ez a követelmény is kipipálva.
2010. júl. 22. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Mértél lázat? Akár szalmonella is lehet, ha lázad is van. Ha nincs, akkor gyomorrontás.
2010. júl. 22. 15:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Azonnal menj el orvoshoz!!!

Ha kijön belőled minden (még a víz is) az nem játék, mert kiszáradhatsz, észrevétlenül!

2010. júl. 22. 18:27
 6/6 A kérdező kommentje:
tegnap még véres hasmenésem volt, nem volt lázam (36.8), ezért kihívtaam az ügyeletet. az orvos csak széntablettát írt fel, meg ha mára nem javulok, akkor antibiotikum. de már sokkal jobban vagyok :) köszi mindenkinek. :)
2010. júl. 23. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!