Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » MRI kontrasztanyag után...

MRI kontrasztanyag után lehetek rosszul?

Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,azért kell bele egyezned hogy megkaphatod.Mert lehetsz rá allergiás,bár én nem voltam allergiás rá,bele egyeztem mondván könnyebb az orvosnak a vizsgálat elöbb túl leszek rajta.Utána vizsgálat után mikor felkeltem az MRI gépröl megszédültem sé utána még 10percig hányingerem volt.
2010. okt. 19. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont ezért csinálják üres gyomorral a kontrasztos vizsgálatot. Előfordulhat hányinger, gyengeség, szédülés. Nekem szerencsémre nem volt semmilyen problémám, viszont a bőröm teljesen besárgult aznap délutánra, meg is ijedtem, de a nővérek megnyugtattak, hogy ez természetes, ahogy az anyag kiürül, elmúlik a sárga szín. (kórházi kivizsgáláson voltam)
2010. okt. 19. 15:57
 3/3 A kérdező kommentje:

ott én is szédülem,meg még sokéáig hányingerem volt,de 4 órával előtte én már nem is ettem,mégis rosszul voltam....

itthon volt hőemelkedésem,görcsölt a hasam és nagyon fájt a fejem,meg kicsit olyan furán nyeltem,meg nehezebben jött a levegő....amúgy is erős és rendszeres fejfájásom miatt kérték....de nayon kész voltam

köszi a segítséget:)

2010. okt. 20. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!