Hogy adjak le 10 kg-t?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 22:40
1/2 anonim válasza:
Úgy, mint én.:) Este 6 után csak gyümölcs, nappal 5x eszem keveset (!!), minimál kenyér, cukor csak a kávéba. A szent cél érdekében átmenetileg nem eszek pizzát, hamburgert, csokoládét, cukros üdítőt, péksütiket, buktákat. Egy héten 1x ehetek pl 1 db cukrász süteményt, de utána bicajozok, vagy sétálok. Ja felejtős a hurka kolbász, szalonna. Ésss ami a legfontosabb, egész nap mozgásban vagyok. Nem kell a konditeremben kínlódni, én sétálok, bicajozok, pakolászok. 2 hónap alatt fogytam 10 kilót, lassan, de biztosan, és ezt nem is szedtem vissza. Pontosabban vagy csökken a súlyom, vagy megáll 1-1 hétre.
Kétszóval: életmód váltás
2/2 anonim válasza:
amit az első válaszoló írt kezdetnek nagyon jó. amit hozzátennék, hogy ez az este 6 után dolog nem univerzális. ha például mindig éjfélig tart a napod, nyugodtan vacsorázhatsz valami könnyűt este 10-kor is, az sosem jó ha éhesen fekszel le. ezek nem túl radikális változások, de mégis rettentő hasznosak, így kell, nem pedig esstlegesen mindenféle csodadiétákkal meg szerekkel. sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!