Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen kajákat adjak a lányomn...

Milyen kajákat adjak a lányomnak, nagyon hízik?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves lányom 164cm-hez 65kg, kb 55nek kéne lennie. Miket adjak neki? Őt nem zavarja, folyton enne.

Hogyan tálaljam neki, hogy kicsit husi már?

2019. jan. 30. 16:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Írasd be sportolni... ennyi idősen én is csak ennék.
2019. jan. 30. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Unatkozik. Szerezz be olyan nasikat aminek kevés a kalóriája. Vegyél gyümit is akár plusz tényleg irasd be valami sportra.
2019. jan. 30. 19:16
 3/3 anonim válasza:

Sztem mondd meg neki az igazat, hogy egy pár kilót felszedett és ez így nem mehet tovább. Én is ilyen idősen híztam el, egy kicsit rosszul esett amikor anyám közölte velem ezt, de ma már hálás vagyok mivel az ő segítségével sikerült leadnom 5kg-t + még nőttem is (szóval nyúltam) és ma már átlagos, normális kg vagyok. (164 cm 54 kg).

Na de térjünk a lényegre:

Eleinte egy kis futással kezdtem minden nap este felé (2,3 km 20 perc alatt és ezzel 200 kcal-t égettem el) ha még bírtam lefutottam még ennyit. Aztán eljártam aerobik órákra is heti 2x.

Kaja: ez az egyik legfontosabb dolog!

A lényeg az, hogy mindenféle édességet zárjon ki a lányod az életéből. Ne nassoljon, főleg csokit ne mert az hízlal a legjobban. (jó nem azt mondom hogy egyáltalán semmi nasi legyen, naponta max 1 sportszelet és ennyi) a lényeg hogy ne táblánként egye a sok csokoládét meg a csipszet.

Én naponta 1300 kcal körül ettem. Reggelire 1 db szendvicset és egy bögre kávét ittam 2 db kockacukorral. Suliba elvittem 1 db szendvicset tízóraira. Ebédre 1 normál méretű tányérból ettem főzeléket/ rízst vagy levest. Nem repetáztam. Vacsorára meg szintén egy szendvicset ettem 6 óra körül.

Remélem segítettem, sok sikert a lányodnak! <3

2019. jan. 31. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!