Mennyire gáz, ha valaki szereti a "gagyi" vagy "mű" kajákat?
Ha neked megfelel, hát egyed, nem értem, miért kér számon bárki is.
Én nem eszek meg, csak olyat, ami tudom, hogy aszervezetem hasznára válik, de ha évente egyszer megkívánok egy csokitortaszeletet, akkor nem gondolom, hogy bele fogok halni :D
Annyi a lényeg, hogy az alap tápanyag meglegyen.
A laktózintoleranciára: régen azért nem volt senkinek, amiért nem voltak "kupakos" tehenek. Amit te a dobozból kiöntesz, az jobbára olyan tehenekből jön, amiknek a sok szartól, amit bele tömtek, leállt teljesen az emésztése. Erre kitalálták a profi megoldást: ahelyett, hogy nem kínoznák halálra az állatokat, beszereznek pár egészséges példányt, meglékelik a gyomrát - szó szerint lyukat fúrnak a tehén oldalába! -, majd kiveszik kézzel az emésztőenzimet. Ebből készítenek gyógyszert a többinek.
Ami belekerül a tejbe, az közvetetten szétcsapja az ember emésztőrendszerét is. Hát régen még nem volt ilyen :)
Bojkottálni kéne a nagyipari tejet.
Tessék , erős gyomrúak megtekinthetik az akciót "élőben" is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!