Ki szereti még a kínai kajákat?
Figyelt kérdés
ÉS melyiket? Én: szecsuáni csirkét, pirított tésztás bambuszt, és azokat a kis szezámmagos édes-csípős csirke golyókat :D2011. febr. 12. 18:38
1/15 anonim válasza:
A kínaiak szerintem eléggé szeretik.
2/15 anonim válasza:
Én az illatos csirkét és a gung-bao csirkét szeretem.
4/15 Cory Rose válasza:
Én szeretem őket, csak ahogy ezek elkészítik a kajákat (tonnányi olajjal, gondolom) attól kikészül a gyomrom.
5/15 anonim válasza:
Én kínai kajában csak a szecsuáni módra készült húsokat szeretem, pirított tésztával.
6/15 anonim válasza:
Az összes olyan kínai jöhet, ami nem marja szét a számat, miközben eszem :D
Megkockáztatom, hogy jobban szeretem, mint a magyar ételeket :)
Jöhet az összes leves (nagy kedvencek), pirított zöldséges tészta, mindenféle szószos husi, illatos omlós csirke, ...
ahh :D éhes lettem :D
Kínai kaja allez!
7/15 anonim válasza:
Ohh,azok a szezámmagos édes-csípős csirke golyók a kedvenceim :D Bármennyit megtudok belőlük enni :D
8/15 anonim válasza:
mandulás csirke, brokkolis csirke, csúsztatott csirke, babcsíra saláta
9/15 anonim válasza:
Igazából mindent szívesen kajálok ott, egyedül a tofus dolgokkal kiméljetek :D
10/15 anonim válasza:
Igen, bambuszos-gombás csirkét és a szecsuánit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!