Szereted a magyar kajákat? Ha igen, mi a kedvenced? :D
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 21:24
1/19 anonim válasza:
A pörkölt, azon belül a marha és a pacal, valamint a zsíros kenyér. Ja és a gulyásleves.
2/19 anonim válasza:
igen, nagyon! Pörkölt és a rántott csirke :)
3/19 anonim válasza:
IIIGGGEEEN : krumplileves sonkadarabkákkal, csípősen :D
rántott dolgok :D(bár ez nem csak magyar)
zsíros kenyér csalamádéval, kolbász, stb. (kb. mindent a körömpörköltön, a májon ,és a pacalon kívül) Amúgy 15 vagyok, csak azért írom le, hogy lássátok, hogy a mai fiatalok nem csak gyorskajákat esznek :D
4/19 anonim válasza:
Lángos, mákos/diós guba, lecsó, gulyás, pörköltek... inkább azokat sorolnám, amik nem, de ilyen étel már csak a grépfrút van. :) Eddig még minden mást megeszek... na, jó, kakasherepörit még nem volt lelkierőm.
5/19 anonim válasza:
húú pedig a körömpörkölt irtó finom
meg a töltött paprika, káposzta
16/f :D
6/19 anonim válasza:
Én a szendvicset szeretem: két marhapörkölt között egy brassói!
7/19 anonim válasza:
Köröm pörkölt, babgulyàs, kolbåsz, töltött kàposzta imàdom a magyar kajàt=)
21L
8/19 anonim válasza:
Hortobágyi húsos palacsinta, pacal, körömpörkölt(most épp ez utóbbi van itthon, nyami)...azt hiszem, ezeket szeretem a legjobban, de a többi is jó!:)
17/L
9/19 anonim válasza:
Toltott káposzta sok-sok tejfollel. Nyamika.
10/19 anonim válasza:
töltött káposzta ahogy mamám csinálja ^^ azon kívül pörkölt, tökfőzelék, húsos palacsinta, lángos (anyum féle ^^), zserbó, dobos torta ^^ levesek közül csak a húsleves meg a gulyás . . . annyira nem vagyok leveses . . . ja meg a palóc levest is szeretem :) + derelye ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!