4 éves az unokám 2 hétig hasmenése volt. Most már elmult de azóta nincs étvágya, nem akar enni. Mit adjak neki hogy visszajöjjön az étvágya?
Kapott/kap probiotikumot, ha igen, milyet? Ez nagyon fontos lenne, még szedhetné 2-3 hétig.
Házi zöldséges húsleves nagyon jó lenne (ne legyen benne étolaj, ízfokozós fűszerkeverék).
Főtt almát, répát. Banánt, fahéjas-mézes reszelt almát.
Majd megjön szép lassan az étvágya, sokáig tartott a hasmenés, még regenerálódnia kell. Ne erőltesd nagyon az evést.
Egyébként mit jelent, hogy nem akar enni? Csak azért kérdezem, mert láttam már olyan gyereket, akiről panaszkodtak, hogy nem eszik semmit, aztán amikor vele voltam hosszabb ideig, kiderült, hogy folyamatosan eszik-iszik, és hogy mit? Nasikat. Gyümölcsös joghurt, keksz, csoki, kakaó, nápolyi, túró rudi, gyümölcslevek, üdítők, stb. Ez ment egész nap, és persze az ebédből, vacsorából semmit sem evett. Szerintem kalóriából bevitt annyit, mint én felnőttként rendes ételekből.
hú a ne az tuti
se gyerekorvos
se a szolálatait ajánló epidemiológus
szar,a neten mást írtak
ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!