13 éves vagyok és 34 kg. Mit tegyek/egyek? (Bővebben lent)
Szeretnék hízni legalább 10 kg-ot.Ehez kérnk segítséget, hogy mivel érhetném el a kívánt testsúlyt mert nagyon zavar hogy sovány vagyok és deszka.
Előre is köszönöm(:
igaz.
Amúgy meg anyum is vékony alkatúl.Tehát lehet hogy örökletes a dolog.
első válaszol:jobb lenne,ha nem mondanál h ülyeségeket.honnan tudod,hogy hány cm? mert azt pl nem írta...
milyen magas vagy?egyébként ne aggódj,ha eszel rendesen,és úgy nem hízol,akkor nincs baj:)(sőt,az nagyon jó)én is ilyen voltam, 15 éves koromig, aztán már nem,és visszasírom azokat az időket:(
160 cm vagyok.
(:
Szia,
Én 30 évesen vagyok jó esetben is 48 kg. Nagyon vékony. Apukám vérvonalát viszem, nem tehetek ellene semmit. Annyit eszem, amennyit csak bírok még sem. Van egy jó oldala ennek a vékonyságnak, mindent ehetsz, akármikor. Én főleg este szoktam, és akkor rengeteget. :-) Eglszséges vagyok és nem igazán vannak emiatt problémáim, erőből sincs hiény. :-) Idővel majd vastagodunk. tanuld meg elfogadni magadat, nemcsak a telteknek nehéz, hanem nekünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!