27 éves, normál testalkatú nő vagyok. Esténként szoktam kb egy órányit szobabiciklizni, plusz ha marad még erőm, kicsikét súlyzózok is. Mit egyek ez után?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig a kolbászt kívánom, és a tejet, és nem csak kívánom, hanem eszem is. Van értelme így a biciklizésnek? (Egyébként napközben nem eszem sokat, és egészségtelent sem, de ilyenkor ezeket kívánom. )2008. dec. 1. 19:14
1/2 anonim válasza:
Hát, most lehet hogy fel leszek négyelve, de én a diétám alatt , végig ettem kolbászt, sonkát ilyesmiket. Persze nem két pofára, hanem mondjuk két három falatot, és persze kenyér nélkül. Évekkel ezelőtt volt, 20 kg-t fogytam, egy sem jött vissza. Lényeg, h nincs szénhidrát a kolbászban, úgyhogy szerintem ha nagyon kívánod, nem tagadd meg magadtól.
2/2 anonim válasza:
amikor én fogyóztam nem vittem be csak 5-600 kcal és nem éheztem.Tornázni utálok,inkább számolok.A kis ember szerint ugye tudod kiről beszélek még csokitortát is szabad enni,nézd meg az oldalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!