Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 27 éves, normál testalkatú nő...

27 éves, normál testalkatú nő vagyok. Esténként szoktam kb egy órányit szobabiciklizni, plusz ha marad még erőm, kicsikét súlyzózok is. Mit egyek ez után?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig a kolbászt kívánom, és a tejet, és nem csak kívánom, hanem eszem is. Van értelme így a biciklizésnek? (Egyébként napközben nem eszem sokat, és egészségtelent sem, de ilyenkor ezeket kívánom. )
2008. dec. 1. 19:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát, most lehet hogy fel leszek négyelve, de én a diétám alatt , végig ettem kolbászt, sonkát ilyesmiket. Persze nem két pofára, hanem mondjuk két három falatot, és persze kenyér nélkül. Évekkel ezelőtt volt, 20 kg-t fogytam, egy sem jött vissza. Lényeg, h nincs szénhidrát a kolbászban, úgyhogy szerintem ha nagyon kívánod, nem tagadd meg magadtól.
2008. dec. 1. 19:19
 2/2 anonim válasza:
amikor én fogyóztam nem vittem be csak 5-600 kcal és nem éheztem.Tornázni utálok,inkább számolok.A kis ember szerint ugye tudod kiről beszélek még csokitortát is szabad enni,nézd meg az oldalán.
2008. dec. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!