Az baj ha soha nem vagyok éhes? Mit csináljak ezzel? Én tehetek róla?
Suliba soha nem eszem meg a kajat es muszaj kidobnom mert ha haza viszem anyam megöl hogy miert nem ettem. Es mikor haza erek 3 körül akkor szoktam enni és még este 6felé.
Nem is tudok az ételre gondolni.Sokat fogytam most de ezt nem direkt csinalom
17L
Ha sovány vagy és így tovább fogysz, akkor baj. Ha még nem vagy sovány, akkor is lehet baj abból, ha nem eszel eleget, tápanyag- és vitaminhiány, illetve ezek következményei. Pl. hajhullás, fogak elromlása, hormonproblémák, izmok leépülése.
Kipróbálhatnád, hogy reggelente megiszol egy bögre gyógyteát, gyömbért főleg javaslom. Vagy legalább egy pohár 100%-os gyümölcslevet. Ezek segíthetnek, hogy az iskolában kellőképpen éhes legyél.
Vitamin- és vashiány is lehet az étvágytalanság hátterében, a vasat vérvétellel meg lehet nézni, szükség esetén pótolni. B-vitamint is nyugodtan szedhetnél (komplexet), esetleg még cinket.
Addig is, a kajádat ne dobd ki. Nem tudnád valakinek odaadni, aki örülne neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!