Nagyon éhes vagyok fáj a torkom. Mit tehetek?
4 napja vettem észre hogy kapar a torkom és másnapra má 39,6 fokos lázam volt. akkor még nem is volt étvágyam, szóval még örültem is, hogy diétázom *kb fél doboz joghurtot naponta* fogytam vele 3 nap alatt 5 kilót, ami tuti egészségtelen azért...
Voltam orvosnál is, kaptam gyógyszereket, ugye láz meg fájdalom csillapításra, jobban is vagyok 36,4 a hőmérsékletem fejem márcsak kicsit fáj, szóval jobban vagyok így el kezdett megjönni az étvágyam, és beveszem a számba a kaját megrágom érzem hogy finom lenyelem, de nagyon fáj és többet már nem is szeretnék enni. Folyadékot könnyebb lenyelni, de ez se kellemes, viszont muszáj szóval inni iszom. Nincs tüdőgyulladásom a doki mondta volna
Szóval, valami gyors torokszer? Vagy valami ehető könnyen lenyelhető dolog?
húsleves, paradicsomleves
tejbegríz
krumplipüré
Jobbulást!
Én is ugyanebben a cipőben járok pár napja, első nap csak joghurtot ettem, tegnap tejbegrízt, jó hígan, ahogy a menzán készítik :), ma pedig spenótot, szintén jó hígan!
De bármilyen leves is megteszi, csak én nem vagyok "leveses".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!