Miért éhes éjszaka? Mit tehetek hogy ne legyen éhes?
Figyelt kérdés
Kislányom 6 hetes korától átaludta az éjszakát, soha nem volt vele baj, most 8 hónapos és minden éjjel 1-2x felkel. Teát nem fogadja el, addíg ordít amíg nem adok neki tejet, és megissza a 200-250ml-t.2011. aug. 27. 00:17
1/6 anonim válasza:
Mi tápszeresek vagyunk (4 hónapos). Egy ideje este az utolsó etetésnél nem a megszokott tápszerét adom neki, hanem Humana Baby Fit tápszert, ez eredetileg bukós babáknak van, banános, kicsit sűrűbb és krémesebb, laktatóbb mint a sima, a fiam nagyon szereti és ezzel vígan végigalussza az éjszakát.
2/6 anonim válasza:
este adj neki az utolsó szopi-tápi előtt kb. 1 órával tejpépet . majd az jól eltelíti :)
3/6 anonim válasza:
Mikor vacsorázik és mikor reggelizik?
Mit és mennyit?
Próbáltad későbbre tolni kicsit a vacsorát és előbbre hozni a reggelit?
Nem nő kicsit nagyobb ütemben mint eddig?
Esetleg kellene a hozzátáplálás menetén változtatni?
Kérdéseket írok, mert a válaszokat Te fogod megtalálni, de remélem segítettem.
4/6 anonim válasza:
utolsó vagyok:
Napközben rendesen eszik? Esetleg kevesebbet és éjjel pótolná?
Tea helyett vízzel kínáld, hátha azzal beéri.
5/6 A kérdező kommentje:
Reggel 6-7 órakor kap tápszert, 10 óra körül gyümölcs, vagy tejpép, ebédre főzelék, aztán uzsonna joghurt vagy gyümölcs, este 6 körül tejpép, fél 8kor fürdés és utána még kap tápszert. És újabban fent van éjjel 1kor, 3kor. A vizet soha nem itta meg, nagy balhé van ha azt akarok neki adni. Nem tudom mit rontottam el. :S egész nap jó étvágya van. Nem vettem észre hogy gyorsabban fejlődne.
2011. aug. 27. 08:00
6/6 anonim válasza:
nem elég neki a táplálék, nem rontottál el semmit csak folyamatosan emelni kell az adagot mert ahogy nő, az étvágya is nő és ha nem kapja meg nappal, éjjel kéri. lehet már kevés neki vacsira a tejpép, adj amit ebédre is, főzeléket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!