Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nem tudok hízni miért?

Nem tudok hízni miért?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és a 156 cm vagyok 35 kg :S

De sehogyse tudok hízni egyszerűen nem fér több a hasamba kaja a hasam vagy mi? Képes vagyok 5 napig is koplalni úgy h nem érzek semmit csak egy kcisit fáj a hasam..Nem vagyok anorexiás (hála) Régebben suli időben sokat jártam futó verseny..meg minden..Mit csináljak h hízak?

esetleg valami gyógyszer?

2010. júl. 14. 08:54
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

irass peritolt szívem.ez egy étvágygerjesztő tabletta.este egy szem,aztán sokat eszel(mert ugy fogod érezni éhenhalsz,és jónagyot alszol.én egy hét alatt 4kg híztam tőle.

vagy.

egy nap min.7x kajálsz kisebb kiszerelésekben.2 óránként-magyarul

de csak annyit amennyi jólesik,nem teletömni a gyomrod!:)

ja és ne kekszet,meg ilyen száraz dolgokat,hanem pl.tojás,hús,rizs stb.

21L

2010. júl. 21. 14:39
 22/25 anonim válasza:
Én 4 évig nem híztam, nem fogytam semmit. Aztán most hirtelen elkezdtem valamennyit magamra szedni. Lehet hogy neked is eljön ez az időszak. Valószínű hogy genetika
2010. júl. 21. 14:48
 23/25 anonim ***** válasza:

szerintem virslihez egyél kenyeret, bár az eléggé telít. a szénsavas ásványvíz tágítja a gyomrodat, egyél tovább rendszeresen és néha olyan, hogy csipsz és csoki belefér. és kezdj edzeni. bár nem is tudom, jó ha egy lány izmos, de kifejezetten undorító, ha kidudorodnak az izmok. egy nő legyen nő! ja igen a másik!

ha mások nem mondják rád, hogy anorexiás vagy, akkor nincs gond. nem tudom mennyire látszik meg rajtad, de ha kicsit akkor nem vészes, az a rossz ha a csontjaid is kiállnak. nem szívderítő látvány, a kiálló csont

a testtömegedet meg nem fogják kérdezgetni, mert egy nőtől az életkorát és a tömegét nem szabad megkérdezni;)

szintén 13 lány

2010. júl. 21. 19:20
 24/25 anonim válasza:
Ha gondolod, én szívesen adok át pár kilót:D
2010. júl. 28. 18:05
 25/25 A kérdező kommentje:

köszii

az jó lenne :D

2010. szept. 1. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!