Nem tudok hízni miért?
Lány vagyok és a 156 cm vagyok 35 kg :S
De sehogyse tudok hízni egyszerűen nem fér több a hasamba kaja a hasam vagy mi? Képes vagyok 5 napig is koplalni úgy h nem érzek semmit csak egy kcisit fáj a hasam..Nem vagyok anorexiás (hála) Régebben suli időben sokat jártam futó verseny..meg minden..Mit csináljak h hízak?
esetleg valami gyógyszer?
13
levesből minden jöhet kivéve a paradicsom főzelékek közül is a a krumpli lencse baba és kb ennyi nem szeretem a főzelékeket krumpli,risz,hal,csirka,disznó,fácán,virsli kenyér kifli,zsemle,pizza,hamburger..meg ezek
De ezeket hiába eszem ha kis mennyiségbe fogyasztom..egyszerűn enm fér bele a hasamba vagyis nem birok enni Sokan mondták ha sok levest eszek tágítja a gyomrot hát..nem tudom :S
Napi 4-szer étkezek
Sportra a futás miatt nyári szünetben is 2 órát rá kell szánnom
Szánalmas f@sz emberek mindig vannak és lesznek is!!!
Nem tudom mekkora értelmi szintre vall, hogy valaki beírja hogy egy élő hulla vagy... Mi az hogy élő hulla te b@rom?
1. Genetikailag ilyen, ehet BÁRMIT NEM TUD HÍZNI
2. EZ A NORMÁLIS HOGY ENNYI KILÓ HA 18 életév közelébe főleg ha alatta van!!!
Amúgysem szabad kényszeresen hízni ha nem tudsz, mert tönkremegy a szervezeted!! Csak néhány ember meglát két számot, aztán elkezd sipákolni hogy jajj összeesel, csoda hogy élsz, mekkora csontváz lehetsz... Ezaz emberi szint, ha mert mindenkinek molettnek kéne lenni vagy mi? Szerencsétlen kérdező meg elkezd magába tömni mindent, aztán elindul a cukorbetegség felé...
Kedves kérdező rátérve a problémádra, megnyugodhatsz, 10-ből kb. 5 fiatal ilyen problémával küzd (sovány), 4 meg elhízott, a maradék 1-nek meg jut valami normális testalkat.
Én 185 cm vagyok, 58 kg, 17 éves fiú. Pár hónapja 55 kg voltam, csak elkezdtem edzeni és izmosodtam, ki a rák akar hízni bármit is? Amúgy is más okból voltam vérvételen, a vérképen teljesen rendben volt, meg mondták, teljesen rendben van az alakom, genetikailag van ilyen, pedig akkor még 30-as volt a magasságom és kilóm között!!!!
Nem szabad a hízást erőltetni ha nem megy, inkább kardiózzál és egyél fehérjedúsan és izmosodsz, én is ezt teszem, igaz én tömegnövelek főleg most. Én szeretem a vékonyságot, a 185 centimhez, olyan 70 kiló a cél, nem kell több.
Ha 14-15-16 éves vagy, akkor szerintem nem kell sok kilót felszedned, ha közeledsz a 20 felé, akkor se kell több semmivel egy 5-6 kilónál. Edzéssel és fehérjedús étkezéssel, ez kb 1 év se kell hogy megvalósítsd.
Ja ismerem ezt a koplalós dolgot is, szerintem hülyeség :)
üdv
Köszii:)
Végre valaki aki megért vlamit ebből az egész dologból
reggel 2 virsli
ebéd húsleves,derelye( a derelyéből csak kisebb adagot ettem)
4 óra felé egy banán meg egy melegszenvics
(fél 7 fele)vacsora: zsemle(benne vaj parizer paradicsom) és egy joghur a végén
De ezek mellett édeséget is ettem tegnap.. 2 csokit
több hús és tízórai kéne ;)
és igen is nagyon sovány vagy, a szüleid miért nem visznek orvoshoz? béres cseppet próbáltátok már?
Már több orvoshoz is fordultunk a panasszal de mindegyik más mond vagy nem tudják vagy egyszerűen azt mondják genetika..Igen az is volt már az segített 2 kilót tudtam hízni
Pár hónappal ezelőtt igazából 39 voltam csak fogszabályzós lettem és emiaatt lement..de kiskorom óta ez volt a problémám
köszii
09:27-es vagyok
Azért mondják szerintem olyan sokan, hogy sovány vagy, mivel nem vagy még magas, ebből kifolyólag 35 kilós a súlyod és a 35 kiló sokaknak olyan rémisztő... De mondjuk ha lennél 180 centi-s kiadásba 60 kiló, akkor egy árva szóval nem említeni meg senki, max azt, hogy hű de jó neked vékony vagy...
De ha te vagy a szüleid paráztok a dolgon, lemész háziorvoshoz és kérsz egy vérvételt, de biztosan nem lesz semmilyen betegséged :) Nekem sem lett, pedig 185 centis voltam 55 kilós kiadásban :D:D De mostmár megindultam a nehezedés felé hála a súlyzós edzéseknek.
Aztán ha kiderül semmilyen bajod nincs, akkor ajánlom egyszerű súlyzos edzést. Felülések, meg 1-1 kilós súlyzókkal gyakorlatok. Emellé sok fehérjés kajálás, plusz szénhidrát, ezáltal alakul a tested, és az izom kib@szottul sokat nyom. Nem kell neked híznod semmit sem, csak kicsit kardózni, ezaz én véleményem.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!