Telefonfüggő vagyok és már csíp a szemem. Hogy szokjak le róla?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 19:43
11/15 anonim válasza:
Egyszerűen eldöntöd hogy nem használod olyan sokat. Pont. Ha nem vagy egy szánalmas gyenge akaratú ember, akkor menni fog.
Persze, ha kikapcsolod a szociális oldalak értesítőjét akkor az sokat fog könnyíteni. Nem kell a haverkáidnak 5 percen belül válaszolnod.
12/15 Röcsögei Péter válasza:
Előttem lévővel nagyon egyetértek. Sokan azt hiszitek, mennyire menők vagytok, meg mindenkin uralkodtok. Mégis, önmagatokon sem tudtok uralkodni. Gyenge sz-r vagy. Gyenge sz-r vagy, amikor a mobilt nem tudod letenni. Gyenge sz-r vagy, amikor hagyod magad rábeszélni a cigire. Gyenge sz-r vagy, amikor kipróbálod a drogot. Gyenge sz-r vagy, amikor pia nélkül nem tudsz létezni. Gyenge sz-r vagy, ha félsz, mert vesztesz pár barátot. Gyenge sz-r vagy, mert egyedül nem vagy életképes. Gyenge sz-r vagy, ha ide kell jönnöd ezzel a problémával. Hulladék sz-r vagy öcsém.
13/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, te meg egy gyenge retardált senki vagy :) Feltettem egy kérdést, erre te leszarozol. Gyönyörű “ember” lehetsz.
2017. nov. 24. 10:55
15/15 anonim válasza:
Eskü volt, hogy váltott szemmel nyomtam. Azóta már azért erős szar lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!