Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Hogyan szokjak le a beteges...

Hogyan szokjak le a beteges gépfüggőségről? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval minden nap semmit se csinálok csak amikor felkelek 10től másnap hajnal 3 ig gépezek.Naggyából mindig így van.Hogyan szokjak le róla?A szemem se a legjobb.Nagoyn féltem a látásom és ezért is szeretnék már megválni az 5 éves gépfüggőségemtől.Előre is köszönöm a válaszokat!

#gép #szem.függő
2015. aug. 2. 01:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Aziegn, akkor nem sokat alszol, en délután 2tol, hajnal 2ig gepezek. Talán ha sportolsz, ha van lehetoseg
2015. aug. 2. 01:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Mit szoktál csinálni a gépnél?
2015. aug. 2. 04:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Viccen kívül ne is kapcsold be egy napig. Csinálj mást. Bármit... Barátok, séta, grillezés, kertben való zene hallgatás, strand, akármi... itt a nyár, jó az idő is, megannyi lehetőséged van, hogy elfelejtsd a gépet. Aztán, ha valami megragad, megtetszik, amit csinálsz, próbáld meg több napra is hanyagolni a gépet.
2015. aug. 2. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Már próbálkoztam mindegyikkel de akkor is csak a gép jut az eszembe
2015. aug. 2. 21:14
 5/5 anonim válasza:
Teljesen meg tudom érteni a problémád, bár én hajnali 3-ig azért nem szoktam gépezni, de kb éjfélig igen. Ha mindig egy kicsit kevesebbet próbálsz meg ott ülni, akkor egész tűrhető a leszokás. :) Kezdj el gondolkodni azon, hogy milyen gépen kívüli tevékenységeket csinálnál szívesen. Néhány tipp: kezdj el olvasni. Felteszem, hogy szereted a számítógépes játékokat, ugye? :) Akkor itt vannak ezek: Ready player one (máig is az egyik legnagyobb kedvencem), és az Assassin's creed könyvsorozat. Ha egyszer magával ragad egy könyv, akkor nincs megállás. A sport is segít, meg az időhöz kötött programok. Ilyeneket magadnak is csinálhatsz: pl minden nap 13 órakor ebédelsz, vagy 15-16 óráig olvasol, vagy a felkelést követő 2 órában nem ülsz a gép elé. Akaraterő kell hozzá, semmi több. Próbálj találni a gépen kívül olyan tevékenységeket, amik lekötnek, szórakoztatnak, és tűzz ki célokat!
2015. aug. 20. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!