Hogyan szokjak le a cigiről? 15F
FIGYELJ!
Nem fogok hazudni!
Nehéz lesz, az emberfüggő hogy milyen elvonási tüneteid lesznek, amikor én szoktam le akkor volt fejfájás rendesen, ingerlékenység, rosszkedvűség és nekem személy szerint egy olyan érzés mint ha szomjas lennék egy forró napon és nagyon de nagyon de nagyon bármit megadnék egy jó hideg vízért/sörért.
Ha jól emlékszem az első 5 nap még simán ment, meg is lepődtem milyen könnyen fog menni, aztán kb 1 hét után jöttek a fent felsorolt tünetek amik 2-3 hétig hol erősebben hol gyengébben de jelen voltak, aztán szépen lassan de eltűnt.
Aztán pár hónappal később majdnem visszaszoktam, mert baráti társaság meg minden, de időben észbe kaptam hogy nem azért szenvedtem annyit hogy most elszúrjam az egészet.
Mai napig örülök hogy kitartottam, MEGÉRTE LETENNI!
Nem bántam meg, és garantálom hogy te sem fogod ha összeszeded magad és végig viszed ;)
Arra azért vigyázz, ha neked is előjön az ingerlékenység, próbáld kontrollálni...
Keress "kevésbé káros" szenvedélyt, ha már valami nagyon kell, pl. kávézz :)
Én azóta nagy teakedvelő lettem, mindenféle teát kóstolgatok a világ minden tájáról, ez annak köszönhető hogy részben az is függőséggel jár a koffein miatt, plusz azóta ugyebár sokkal jobban érzem az ízeket, a dohányzás mellett elvesznek az ízek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!