Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi tévő legyek?! Miért van...

Mi tévő legyek?! Miért van ez?! MI TÖRTÉNIK VELEM?!

Figyelt kérdés

Nagyon félek, el is vagyok keseredve rendesen! 16 éves vagyok ÉS ha égre vagy világos felületekre nézek rengeteg szikrát látok, emellé migrénből(?) adódóan kicsit statikusan is látok- visual snow. (ki lett vizsgálva, de nem találtak semmit!) ÉS még a fülem is zúg, sípol, bár ez lehet már a sok stressz miatt...

Ha ez nem lenne elég.. még a két szemem is dugig van üvegtesti homályokkal. Most is elsírom magam, ahogy ezt íromm, mi történt 2 év alatt, hogy minden probléma létrejött nálam?! Azért vagyok elkeseredve, mert eddig NEM így láttam és ez csak egyre rosszabb! MI tévő legyek?!

Orvosok azt mondják a szikrák természetesek égen, illetve világos felületeken. DE MI EZ?! MI TÖRTÉNIK VELEM!

Érzem meg fogok őrülni, labilis lettem érzelmileg. Mély depresszióba fogok kerülni előbb utóbb, ha ezen nem tud valaki segíteni!

Orvosok nem megnyugtattak, inkább ellenkezőleg. Mivel nem tudják kezelni a panaszaimat, betegségeimet okát se igazán tudják, így félek, nagyon! Mondják, próbáljak ne foglalkozni velem, de ez lehetetlen, TELJESÍTHETETLEN!

Sokszor gondolkozom már azon, hogy lehet jobb lenne vaknak lenni!

A szikrák és az üvegtesti úszókáló szemétládák idegesítenek a legjobban! Ha nappal megmozdítom a szemem már örvényeket látok, ahogy mozognak ezek!

SEGÍTSÉG! NEM TUDOM MI TÖRTÉNIK VELEM! :( Mindent megvizsgáltak, azt mondták szinte tökéletes az egészségem, de erre fel... Kihez forduljak? Szüleim hülyének néznek! Nem hiába már én is annak érzem magam, de ezek valós dolgok!

VALAKI SEGÍTSEN! NYUGTASSON MEG!

Van-e valaki még ilyen helyzetben mint én. Ki fogok készülni...

2014. jan. 26. 20:51
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
De csak spontán elkezdett egyszer zúgni egy este a fülem és azóta...
2014. márc. 6. 14:40
 32/47 anonim ***** válasza:
Oké, hogy ezer helyen voltál. Cukrod rendben van? Tumor markert néztek? Keringés rendben? Vérnyomás? Nem voltál influenzás előtte?
2014. márc. 26. 23:10
 33/47 A kérdező kommentje:

A tumort, daganatot a fejben megnéztek. MR, CT, valamint ultrahang.

A vizsgálatok alapján semmi ilyesmiről nincs szó.

Vérnyomás rendben van, cukor .... nem tudom. keringésem olyan rossz nem lehet, ha minden más nap sportolok. Influenzás életemben egyszer voltam, 12 évesen azt hiszem.

Mostanában úgy érzem, a látászavarok mellett, hogy a szemem nehéz, mintha égne, de ez mindig.

2014. márc. 27. 20:03
 34/47 anonim ***** válasza:
49%

Brátom, neked problémáid vannak. Nem a szemeddel, füleddel, hanem a fejedben. A gondolkodásoddal. Te súlyosan hipochonder vagy.

Nem bírsz erről a qrva kérdésről leszállni 2 hónapja. Senki nem segít, nem látod? Ha az orvos nem tud, akkor mi hogy tudjunk?

Azt viszont többen említették, hogy a gond a fejedben van, és igaz. Hipochonder vagy. Ez nem azt jelenti, hogy az egészet képzeled, biztos van valami, de úgy felnagyítod, mintha valami halálos agyrák lenne. Nyugodjál már le, másoknak a gyereke haldoklik leukémiában, te meg egy qrva üvegtesti nemtudommivel vergődsz itt. Sokkal jobb lenne az állapotod, ha lazítanál egy kicsit. Nem fogsz belehalni, és az emberiség 60%-a cserélne veled.

2014. márc. 27. 22:56
 35/47 A kérdező kommentje:

Tudod, ez létező probléma, nagyon sok hasonló emberrel beszéltem azóta hol biztató, hol lelombozó történeteket hallottam. Így van, nem szemmel van a baj. Fejjel, azon belül idegi( ha úgy tetszik agyi) túlműködés okozza a problémákat. Hétköznapi néven migrén, azon belül paramens (állandó) migrén. Manapság az orvos tudomány még nem tudja okát ennek a betegségnek, de vannak emberek akiket sokáig kínzott. Volt aki 22(!) év után győzte le, illetve tűnt el a kínzás.

Mindenki azt hiszi rólunk, hogy csak beképzeljük ezeket a dolgokat. Ezek valós dolgok. Amíg valakit nem szenvedted évekig (akár életen át!) ilyen betegésg az úgy sem érti meg.

Természetesen értem én, hogy rengeteg ember cserélne velem, hogy annyi baja lehessen mint nekem, DE én azért nem akarom elfogadni, és akarok is tenni ellene, mert szinte spontán ütötte fel a fejét ez a dolog nálam 1 éve.

Jó hogy nem szállok le a kérdésről, érdekel hogy döntöttek sorsom felől. Lehet van valaki aki ugyan így van, mert van. A kérdés kiírása óta 7-en kerestek meg, hogy igen, Ők is! Szóval ez nem egyszerű és beképzelt dolog. Lehet, hogy az elme és lelki állapot is közrejátszik, de..!

2014. márc. 27. 23:14
 36/47 A kérdező kommentje:

És barátom, ha nem fogsz látni ezektől az úszkáló fosoktól, nem tudsz tanulni, nem tudod élvezni azt amit csinálsz! Akkor majd megérted.

Aki haldoklik, az tudja hogy a földi lét csak egy történet volt, egy út volt és ahogy kihúny az élet, már kezdődik is a másik. De senki sem akarja sanyargatva megérni ezt az utat!

2014. márc. 27. 23:17
 37/47 anonim ***** válasza:
46%

jaj, ne beszélj már úgy, mintha valami mennyei tudás birtokosa lennél. Szopok én is eleget. Egyébbe nem megyek bele, csak annyit, hogy a bal fülemre süket vagyok. Totál.

Mikor kialakult, átmentem ugyezen, amin te. Úgy belelovalltam magam, hogy márpedig én ezt nem fogadom el, hogy már majdnem belekergültem. De nem volt választásom. Ahogy olvasom, neked sincs. Akkor meg? Hallókészülékem nem lehet, na akkor fogtam magam, szopjanak hanyatt, mondtam, és továbbléptem. Én nem fogok ebbe belekergülni, ettől még lehet tökéletes életminőségben élni. Ha arra szánom a legszebb napjaimat, hogy siránkozok és valami megoldást keresek, akkor elmegy mellettem a világ.

Nem azzal van a bajom, hogy te megoldást keresel, tökéletesen megértem. De hogy itt a gyikon vered magad... mikor látod, csomó mindent tudsz a betegségedről, sok dokival beszéltél... mi a francra vársz itt? Itt segíteni senki nem tud.

Olyanokat írsz, hogy a hiszti legalja "jobbnak lenne vaknak lenni", meg ilyenek. Azt se tudod, mit beszélsz. majd ha elveszted egy érzéked, megtudod, mekkora hülyeség ez.

Amúgy meg nem tudom, elgondolkodsz-e egyáltalán azon, amit leírtam - nem azt mondom, hogy a problémáid nem léteznek, hanem te körészervezed az életed. Persze, hogy a végén azt érzed, inkább megvakulnál és legyen vége. A problémákat te csinálod.

2014. márc. 27. 23:24
 38/47 anonim válasza:
53%
Utulsó válaszolónak .Ha majd minden fehér felületen szikrákat látsz és éjjel a látásod olyan lesz mint egy vak emberé akkor pofáz..... a betegség neve Visual snow
2014. márc. 30. 14:00
 39/47 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó: most versengünk, melyikünknek szarabb? Hát ezt játszd egyedül. Én nem akarom a mellem verni, csak elmondtam, én is átmentem olyan időszakon, mint a kérdező. Tudod, ezt lehet jól fogadni, meglátni benne a segítő szándékot, meg lehet full hülyén hozzáállni, és a melldöngetést látni benne.

Nem érdekel a Visual Snow-d, nekem is megvan a magam baja. Én csak azt mondom, természetes, amit az ember érez és szenved ilyen helyzetben, de akkor sem szabad belekergülni.

2014. márc. 30. 19:56
 40/47 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is van visual snow-m és fülzúgásom is, halláskárosodással együtt, de nem vagyok hajlandó az egész életemet hisztériában. leélni miatta. Helyette boldog vagyok. Tudom hogy miről beszélsz kérdező, nekem is volt néhány pánikkal tele hónapom, amikor sírtam éjszaka, hogy úristen, meg fogok süketülni, meg fogok vakulni stb., de tovább kell lépni. Tök igaza van az egyik fülére süket válaszolónak.
2014. márc. 30. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!