Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi tévő legyek?! Miért van...

Mi tévő legyek?! Miért van ez?! MI TÖRTÉNIK VELEM?!

Figyelt kérdés

Nagyon félek, el is vagyok keseredve rendesen! 16 éves vagyok ÉS ha égre vagy világos felületekre nézek rengeteg szikrát látok, emellé migrénből(?) adódóan kicsit statikusan is látok- visual snow. (ki lett vizsgálva, de nem találtak semmit!) ÉS még a fülem is zúg, sípol, bár ez lehet már a sok stressz miatt...

Ha ez nem lenne elég.. még a két szemem is dugig van üvegtesti homályokkal. Most is elsírom magam, ahogy ezt íromm, mi történt 2 év alatt, hogy minden probléma létrejött nálam?! Azért vagyok elkeseredve, mert eddig NEM így láttam és ez csak egyre rosszabb! MI tévő legyek?!

Orvosok azt mondják a szikrák természetesek égen, illetve világos felületeken. DE MI EZ?! MI TÖRTÉNIK VELEM!

Érzem meg fogok őrülni, labilis lettem érzelmileg. Mély depresszióba fogok kerülni előbb utóbb, ha ezen nem tud valaki segíteni!

Orvosok nem megnyugtattak, inkább ellenkezőleg. Mivel nem tudják kezelni a panaszaimat, betegségeimet okát se igazán tudják, így félek, nagyon! Mondják, próbáljak ne foglalkozni velem, de ez lehetetlen, TELJESÍTHETETLEN!

Sokszor gondolkozom már azon, hogy lehet jobb lenne vaknak lenni!

A szikrák és az üvegtesti úszókáló szemétládák idegesítenek a legjobban! Ha nappal megmozdítom a szemem már örvényeket látok, ahogy mozognak ezek!

SEGÍTSÉG! NEM TUDOM MI TÖRTÉNIK VELEM! :( Mindent megvizsgáltak, azt mondták szinte tökéletes az egészségem, de erre fel... Kihez forduljak? Szüleim hülyének néznek! Nem hiába már én is annak érzem magam, de ezek valós dolgok!

VALAKI SEGÍTSEN! NYUGTASSON MEG!

Van-e valaki még ilyen helyzetben mint én. Ki fogok készülni...

2014. jan. 26. 20:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

Azért, mert neten keresztül nem tudnak megvizsgálni, és nem is állíthatnak fel diagnózist.

Ahhoz, hogy egy orvos érdemben, hitelt érdemlően segíteni tudjon, bele kell néznie a szemedbe, meg kell vizsgálnia.

Hogy hol kezdd? Én a háziorvosnál kezdeném, szemészeti beutalót kérnék tőle a kórházba.

2014. jan. 27. 22:36
 12/47 A kérdező kommentje:
Napra pontosan december 14-én voltam. Azelőtt meg novemberben, Debrecenben. Még egyszer nézzék meg? Az előző két szakember mindent rendben talált.
2014. jan. 28. 13:40
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg lehet, hogy nem kellene stresszelned!

Én tapasztalatból tudom, hogy ha rástresszelsz egy képzelt, vagy félig képzelt gondra, tüneteket tapasztalsz magadon előbb utóbb. Nem arról van szó, hogy egész álló nap, de legalábbis az időd nagy részében aggódsz az állapotod miatt?

2014. jan. 28. 14:31
 14/47 A kérdező kommentje:

Hát eléggé! Akárhova nézek csak a vibrálást, a szikrákat meg a férgeket látom! Szerencsére a fülem zúgását csak csöndben hallom.

Tudom a stressz okozhat dolgokat, de ez más, ezek valós dolog.

2014. jan. 29. 12:58
 15/47 anonim ***** válasza:

Nézd, tényleg nem lehet mást mondani, csak azt, hogy vagy megpróbálsz lazítani a stresszen, vagy ha meggyőződésed, hogy valós panaszaid vannak (hozzáteszem: minden hipochondernek meggyőződése), akkor orvoshoz kell menni és igenis találjanak ki valamit.

Már szíveket és egyéb szerveket ültetnek át, leehetetlen, hogy egy fülzúgással ne tudjanak mit kezdeni.

Neked pedig meg kell nyugodnod: egy fülzúgásba és üvegtesti homályba még nem halt bele senki, te se fogsz. Kellemetlen, hogyne, de nem kell ember felettire túlozni.

Szedsz vitamint, ahogy a doki javasolta a webbetegen?

2014. jan. 29. 13:21
 16/47 A kérdező kommentje:

Értem én ezt, értem...

Meg kellene nyugodnom, de ezek a zavaró tényezők elkeserítenek. Bárcsak másképp alakult volna!

Fülzúgással kontrollra járok 2 hetente.

IGen, szedek vitaminokat, kimondottan szemre és idegrendszerre, de eddig nem látom vagy érzem hatásukat. Tudom ez hosszú út, de csak akkor tudnék megnyugodni, ha eredményt látnék.

Igazad van amúgy. Ha ilyen komoly műtéteket tudnak végezni akkor mért nem tudnak a fülzúgással és az üvegtesti homályokkal mit kezdeni?!

2014. jan. 29. 15:23
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy tudnak, csak időt kell adnod magadnak is, a testednek is. Ha kontrollra jársz, figyelnek, akkor minden oké. Szedd a vitaminokat, és a kérdésben leírt kiborulás helyett légy pozitív. Minden nap mondd el a férgeknek, hogy egyre kevesebb van belőlük, és ennek mennyire örülsz :) és állj bizakodóan a dologhoz. Lehet, hogy óriási közhely, de a pozitív gondolkodás segít, még a stresszoldásban is.

Ne ez töltse ki a gondolataidat, tereld el a saját figyelmed. Sokkal könnyebb gyógyulni, ha nem helyezed a problémád az életed középpontjába.

Kitartás!

2014. jan. 29. 19:14
 18/47 A kérdező kommentje:

Kathi Béla szavai jutottak eszembe :)

Bátorság! Szajkózom én magamnak, csak hát félek, ahogy ezt ecseteltem már. És nem látok kiutat, pedig épp ideje lenne. Lehet meg akarom csináltatni a szememet mielőbb, de a családomnak nincs pénze egy közel 1 milliós műtétre. Legközelebb Svájcban foglalkoznak az üvegtestek lézeres kisütésével.

Olyan sok embert érint és valakinek még nálam is rosszabb! Mért nem találnak valamit, ami 100%-os megoldás és nincs kockázata?!

Gyulladás nem okozhatja a szememben lévő kis szemeteket..., mert ha hunyorítok pontosan le tudom őket rajzolni. ÉS itt jött el az a pont megint mikor magamba zuhantam. Mintha az egész üvegtestem csak ezekből állna!

Szemészeten azt mondták átlátszó, helyén van stb.

Minden esetre próbálok én pozitív lenni, de magamat kergettem most ebbe a helyzetbe... IDEJE KIMÁSZNI!

2014. jan. 29. 19:47
 19/47 A kérdező kommentje:

üvegtesti homályok kisütésével*

CSak még ezekre a szikrákra és vibrálásra NEM kaptam magyarázatot.

Érdemes megpróbálni a következőket?

Csontkovács, masszőr, akupunktőr, természetgyógyász, kineziológus? Ebből szüleim kettőt személyesen ismernek.

2014. jan. 29. 19:50
 20/47 A kérdező kommentje:

Szikrák: [link]

Így látom őket, csak sokkal több és gyorsabb.

Ebben is az zavar, hogy sokan nem látnak ilyet, sőt senki, akit megkérdeztem.

2014. jan. 30. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!