Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mi tévő legyek?! Miért van...

Mi tévő legyek?! Miért van ez?! MI TÖRTÉNIK VELEM?!

Figyelt kérdés

Nagyon félek, el is vagyok keseredve rendesen! 16 éves vagyok ÉS ha égre vagy világos felületekre nézek rengeteg szikrát látok, emellé migrénből(?) adódóan kicsit statikusan is látok- visual snow. (ki lett vizsgálva, de nem találtak semmit!) ÉS még a fülem is zúg, sípol, bár ez lehet már a sok stressz miatt...

Ha ez nem lenne elég.. még a két szemem is dugig van üvegtesti homályokkal. Most is elsírom magam, ahogy ezt íromm, mi történt 2 év alatt, hogy minden probléma létrejött nálam?! Azért vagyok elkeseredve, mert eddig NEM így láttam és ez csak egyre rosszabb! MI tévő legyek?!

Orvosok azt mondják a szikrák természetesek égen, illetve világos felületeken. DE MI EZ?! MI TÖRTÉNIK VELEM!

Érzem meg fogok őrülni, labilis lettem érzelmileg. Mély depresszióba fogok kerülni előbb utóbb, ha ezen nem tud valaki segíteni!

Orvosok nem megnyugtattak, inkább ellenkezőleg. Mivel nem tudják kezelni a panaszaimat, betegségeimet okát se igazán tudják, így félek, nagyon! Mondják, próbáljak ne foglalkozni velem, de ez lehetetlen, TELJESÍTHETETLEN!

Sokszor gondolkozom már azon, hogy lehet jobb lenne vaknak lenni!

A szikrák és az üvegtesti úszókáló szemétládák idegesítenek a legjobban! Ha nappal megmozdítom a szemem már örvényeket látok, ahogy mozognak ezek!

SEGÍTSÉG! NEM TUDOM MI TÖRTÉNIK VELEM! :( Mindent megvizsgáltak, azt mondták szinte tökéletes az egészségem, de erre fel... Kihez forduljak? Szüleim hülyének néznek! Nem hiába már én is annak érzem magam, de ezek valós dolgok!

VALAKI SEGÍTSEN! NYUGTASSON MEG!

Van-e valaki még ilyen helyzetben mint én. Ki fogok készülni...

2014. jan. 26. 20:51
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

A csontkovács mit csináljon a szemeddel? :)

Nézd, kérdező, minden betegségnek pszichológiája van és nálad is ez a kulcs. Nem sértésből, hanem őszinte segíteni akarásból mondom, hogy keress fel egy pszichológust, hogy enyhítse ezt a rápörgést - és lehet, hogy meglepődsz, a tüneteid is eltűnnek. Tudom, úgy véled, valós dolgokat tapasztalsz, de hidd el, az elme rengeteg dologra képes. Szerintem minimum súlyosbítod magadnak a tüneteidet. Én amikor súlyos hipochondriában szenvedtem, rákot képzeltem be magamnak, elképesztő tüneteket produkáltam.

Amik egyik napról a másikra megszűntek, mikor szembesített egy szakember azzal, hogy hipochonder vagyok.

Miért mondom ezt? Mert ilyen szikrákat én is látok és láttam mindig is. Csak lesz^rom... nem is tudtam, hogy ez baj kellene, hogy legyen.

2014. jan. 31. 06:25
 22/47 A kérdező kommentje:
A csontkovácsolás a szikrákkal és a vibrálással csinálhat valamit! - ha gerinc eredetű. Mert a nyakam, hát mint egy 80 évesé. Ropog, fáj, ha mozgatom nyikorog, sokszor olyan mintha homok lenne közte...
2014. jan. 31. 09:46
 23/47 A kérdező kommentje:
Lehet igazad, igazatok van. Egy jó szakember sokat segíthet. Csak hülyének néznek ha még oda is járok, bár n pont az vagyok aki ezt leszarja mit gondolnak.
2014. jan. 31. 09:49
 24/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi segítséget! Tényleg sokat segítenek, legalább elindulni egy úton.

Szívesen meghallgatok még tanácsokat, tapasztalatokat.

2014. jan. 31. 09:50
 25/47 A kérdező kommentje:
Mivel 16 éves vagyok, még sokat változik a szemem és ha esetlegesen vérzés vagy gyulladás okozza homályokat akkor felszívódhatnak?
2014. febr. 1. 22:17
 26/47 A kérdező kommentje:
Égre nézni nagyon szar még mindig. Most mintha halványodtak volna a homályok, de sok van, nagyon.
2014. febr. 15. 18:48
 27/47 A kérdező kommentje:
Magyarországhoz legközelebb hol végzik a lézeres kezelését a homályoknak?
2014. febr. 16. 16:55
 28/47 anonim válasza:
Szerintem túlstresszeled magad... Én is 16 éves vagyok, nekem is vannak üvegtesti homályaim vannak, nagyon idegesítőek. Nekem nem sípol a fülep, de helyette elég homályosan látok gyakran és állandóan úgy fáj a fejem, mintha fejbevágtak volna. Én is voltam orvosnál, de nem tudnak segyteni, mert nem tudják az okát. Persze, megértelek, és tényleg nagyon idegesítőek, de meg kell tanulni együtt élni velük. Nyilván nem ez fogja meghatározni az életedet.
2014. febr. 19. 19:18
 29/47 A kérdező kommentje:

Ha csak maga az üvegtesti homály lenne oké DE! Nekem vna fülzúgás, folyton vibrál a látásom (mint a hangyacsata a TV-ben - visual snow syndrome(MO. nem is imserik ezt a betegséget)) és ha az égre nézek vagy kicsit is világosabb felületre a szikrák miatt nem látok semmit. Nem látom a felhőket, nem látom a falon a kis foltot és így megy mindennap. Olvasás közben nem tudok koncentrálni mert mozog az egész szöveg....

ha így születtem volna kit érdekelne? Már rég hozzászoktam volna és természetes lenne számomra. De így, hogy szinte minden 1 év alatt megjelent? :(

2014. febr. 19. 19:29
 30/47 anonim válasza:
Ember a fülzúgáson még Isten sem segíthet az én fülem majdnem egy éve zúg nagyon idegesítő... egy életen át zúgni fog a füled sajnos nincs mese ez van a szemproblémákkal menj el szemészhez lehet azzal még lehet valamit kezdeni. De a fülzúgás már más tészta jobb, ha hozzá szoksz ennyit tudtam segíteni.
2014. márc. 6. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!