Hogy lehet megszokni a szemüveget?
Oké ,hogy szépen tisztán látok , de ha a lencse alatt vagy felett ,mellett nézek ki,vagy lépcsőzök még olyan furcsa.
Ma is kimentem az utcára és olyan mintha mindenki engem nézne .
Oh :D Hát köszi :)
Végülis jogos :D
Csak az a módszer létezik, hogy hordod és megszokod.
Amint írod, szépen és tisztán látsz vele. Ezek szerint valóban azt kaptad, amire szükséged van. Egy kérdés maradt; lehet, hogy kicsi a keret? Ha gyakran nézel el a lencse mellett, alatt, felett, akkor ezt kell meggondolni.
De az is lehet, hogy ez a mellénézés a tudattalan tiltakozás következménye. Túl azon, hogy hordod (azt nem írtad, hogy mihez is kaptad, állandóra, olvasáshoz, vezetéshez, ...) igyekezz arra figyelni, hogy a lencsén át nézd a világot.
Az utcán pedig biztos, hogy nem figyel mindenki. Avagy ha mégis, akkor biztos nem a szemüveged miatt.
:-)
Nem gyakori a félrenézés. Inkább ahogy írod tiltakozás. Nem vészes csak furcsa.
Este mikor levettem már az volt a szokatlan ,hogy nincs rajtam :-D
Àllandóra kaptam ,távollátás.
A lencse azt gondolom nem kicsi ,kiválasztáskor odafigyeltem mindenre :-)
Lehet nem is néznek csak én gondolom igy.
Eddig felse tünt mennyi szemüveges ember van ,de már ez is feltünőbb. Azt nézem kinek milyen van s hogy viseli.
Minden csoda 3napig tart :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!