Ha az egyik szemem -3,75, a másik -3,25 dioptriás, még ha hordom is a szemüveget, soha nem lehet jó a szemem?
Kb. 3. óta szemüveges vagyok, de 5. körül egyre kevesebbet hordtam, mert cikiztek miatta, és végül már egyáltalán nem hordtam, csak így elég sokat romlott és a végén már az első padból se láttam a táblát, ráadásul a régi szemüvegemben is fájt a fejem, ezért kénytelenek voltunk elmenni a szemészetre és most megint szemüveges vagyok, és mostmár muszáj mindig hordanom...Csak engem mindig zavar a szemüveg, meg hogy állandóan reggel is keresgélnem kell, különben nem látok kb. semmit...Nagyon utálom, csak kontaktlencsére meg nincs pénzem...Már soha nem javulhat meg a szemem?
16/L
Én is pont így voltam vele... titkoltam az egészet, hallás után írtam mindent, aztán 16 évesen az iskolaorvosi vizsgálaton lebuktam, hogy nem láttam semmit a szemészeti vizsgáló táblából!! :D
Egy ideig utáltam, de beláttam, hogy ez van. Most már inkább szemüveges vagyok és ha lenne annyi pénzem, hogy megcsináltassam lézerrel, akkor is elgondolkodnék, mert a szemüveg biztonságos és már tökre megszoktam, ráadásul találtam olyat, ami nagyon jól is áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!