Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha az egyik szemem -3,75, a...

Ha az egyik szemem -3,75, a másik -3,25 dioptriás, még ha hordom is a szemüveget, soha nem lehet jó a szemem?

Figyelt kérdés

Kb. 3. óta szemüveges vagyok, de 5. körül egyre kevesebbet hordtam, mert cikiztek miatta, és végül már egyáltalán nem hordtam, csak így elég sokat romlott és a végén már az első padból se láttam a táblát, ráadásul a régi szemüvegemben is fájt a fejem, ezért kénytelenek voltunk elmenni a szemészetre és most megint szemüveges vagyok, és mostmár muszáj mindig hordanom...Csak engem mindig zavar a szemüveg, meg hogy állandóan reggel is keresgélnem kell, különben nem látok kb. semmit...Nagyon utálom, csak kontaktlencsére meg nincs pénzem...Már soha nem javulhat meg a szemem?

16/L

2013. dec. 29. 17:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
A kontaktlencse nekem folyadékkal együtt 2800 ft egy hónapra. Annyid sincsen rá?
2013. dec. 29. 17:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs, mert nem kapok zsebpénzt :)
2013. dec. 29. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:
A minuszos szem idős korodra lehet majd helyrejön. Ez még nagyon sokára lesz. Addig kénytelen leszel szemüveget hordani, vagy később kontaktlencsét. Később úgy 22 éves korodban meg lehet csináltatni lézerrel.
2013. dec. 29. 18:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Én is pont így voltam vele... titkoltam az egészet, hallás után írtam mindent, aztán 16 évesen az iskolaorvosi vizsgálaton lebuktam, hogy nem láttam semmit a szemészeti vizsgáló táblából!! :D

Egy ideig utáltam, de beláttam, hogy ez van. Most már inkább szemüveges vagyok és ha lenne annyi pénzem, hogy megcsináltassam lézerrel, akkor is elgondolkodnék, mert a szemüveg biztonságos és már tökre megszoktam, ráadásul találtam olyat, ami nagyon jól is áll.

2013. dec. 29. 18:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :/ Én is gondoltam már lézeres szemműtérte, de az elég drága, ráadásul félek, mi van, ha valami rosszul sül el műtét közben és megvakulok, vagy csak mégrosszabb lesz a szemem..Ilyen létezhet?
2013. dec. 29. 20:45
 6/11 anonim válasza:
szemtorna?tenyerezés?kínai szemmasszázs?
2013. dec. 29. 22:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Ezek nem hatnak. Sőt, elvileg a szemedre egyenesen káros, ha masszírozni próbálod
2013. dec. 30. 00:39
 8/11 anonim válasza:
nem közvetlen a szemed,a szem környékét,de tudod mit,ne csináld . . egy varázsütésre csak meggyógyul a szemed -.-"
2013. dec. 30. 21:52
 9/11 A kérdező kommentje:
úristen -.-
2013. dec. 30. 22:12
 10/11 anonim válasza:
figyelj,te tudod,nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban,gondoltam,leírom,h segítsek . .. . .
2014. jan. 14. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!