Valóban ennyire nehéz megszokni a szemüveget?
igaz még csak 2 napja hordom,de már kezdek tőle begolyózni...szinte csak a keretet látom és olyan érzésem van,mintha isten tudja mekkora "izé" lenne a fejemen.másnak is meggyűlt vele a baja??
ha sokáig rajtam van akkor idegesít,ha leveszem akkor meg szédelgek!menni meg szinte egyáltalán nem tudok,mert lejt előttem a talaj
SZÓVAL kezdem azt gondolni jobb lenne ha nem látnék(mint eddig!)
Én is szemüveges vagyok amikor megkaptam az 1. szemcsim akkor furcsa volt de nem volt semmi bajom tőle/vele néha levettem pihentettem a szemem aztán vissza.
Én a 2. szemcsimet hordom nemsokára jön a 3.
Menni fog és megfogod szokni,kitartás!
az első válaszban tökéletesen magamra ismertem...ma pl: rendes roszullét volt rajtam,lekellett feküdnöm 10 percre mert azthittem elájulok,és olyan hányingerem volt!
ha rajtam van az sem mindíg jó.mivel távolra nem látok jól ,így állandó viseletre kaptam.van mikor munka közben kifejezetten nem látok vele,pl mosogatás közben úgy érzem jobb lenne ha levenném,ha leveszem akkor meg jön a rosszullét pár percen belül...
téboj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!