Hogyan lehet megszokni a szemüveget?
11-12 évesen lett szemüvegem (nem tudom, te mennyi idős vagy), akkor nem volt nagy választék keretekből, sőt, később se, mikor először cseréltük. Főiskolás koromban cseréltem megint, egy olyanra, ami nekem is tetszik, meg jól is áll az arcomhoz, és végre azt szeretem is hordani, addig én se hordtam mindig szívesen. Idő, és ha lehet, akkor válogass a keretek között, nézz meg többet is, ha majd cseréled a mostanit. Én most olyat szeretnék majd csináltatni, mert már ez is elhasználódott és karcos az üveg, hogy fény hatására sötétedjen az üveg megfelelően, mert érzékenyebb lett a szemem most nyáron egy rovarcsípés miatt, ahhoz lehet, hogy új keretet is választok.
Remélem, te is megszokod idővel, egyik napról a másikra nem megy mindenkinek. Esetleg az is segíthet, ha készíttetsz emellé egy napszemüveget is dioptriásat, nekem van, és szeretem hordani nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!