Sokat könnyezik mindkettő szemem mostanság + kb.2 hete szemüveg használatakor fáj a fejem. Oldalt érzek fejfájást, majd kis idő elteltével hátulra is kisugárzik s tarkótájt fáj. Ha leveszem, akkor a szemem fáj. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kicsi korom óta szemüveges vagyok. Tompa látó a bal szemem. Lámpázni kellett, ragasztani, de nem javult. Állandóan hordtam szemüveget. Most a bal -0,25-ös, a jobb -0,75-ös, de 2 hete nem bírom viselni erős fejfájás miatt. De így se jó, mert a szemem fáj.
Orvosom nem rendel jelenleg, 2 hét múlva tudok menni.
Valakinek volt ilyen? Mi lehet a baj? Valaki tud segíteni?
25/L
2012. szept. 17. 10:57
2/2 A kérdező kommentje:
Februárban voltam utoljára. Fél év alatt ilyen hirtelen változik?? 2 éve ezt a dioptriát használom, nem volt változás. Ellenőrzésre jártam csak, most is októberben kellene mennem, csak emiatt mennék hamarabb vissza.Mi lehet ilyenkor, rosszabbodik vagy javul?
2012. szept. 19. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!