Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit tegyek, ha kéne szemüveget...

Mit tegyek, ha kéne szemüveget hordanom, de nem merek?

Figyelt kérdés
Nem tudom mért nem merek, olyan furán érzem magam napszemüvegben is. Meg mindenki így ismer szemüveg nélkül, viszont kontaktlencsét nem kaphatok addig, amíg nem hordtam két hónapot szemüveget előtte:/ mit csináljak?

2012. szept. 11. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
A szemüveg öltöztet. Ne parázz már, tök jó kereteket lehet kapni.
2012. szept. 11. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Első hozzászólónak igaza van. Próbáld ki, lehet még meg is tetszik :) biztosan találsz olyat ami jól fog állni, ma már nagy a választék :)
2012. szept. 11. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne félj szemüveget hordani, főleg ha kell is. Én annak ellenére szeretnék magamnak készíttetni szemüveget, hogy jól látok, igaz 0 dioptriásat. Egy a lényeg egy hozzád illő keretet válassz, ami neked is nagyon tetszik. Ne feledd a szemüveg szép, a szemüveg öltöztet, a szemüveg stílust ad.

18/F

2012. szept. 11. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, van akinek egyszerűen nem való a szemüveg mert ha rosszul érzed magad benne akkor el van cseszve az egész. Én sem hordtam sose. Mellesleg kontaktlencséhez nem kell szemüveget hordani előtte... Teljesen más a kettő, dioptria is más kell belőle, nincs összefüggés köztük, optikában csak több pénzt akarnak, azért csináltatnak szemüveget mindenkivel, de ha nem hordod, akkor tök feleslegesen fizettél érte. Menj egy rendes helyre és mondd meg hogy kontaktlencsét akarsz. Más megoldást nem tudok.
2012. szept. 11. 18:23
 5/5 JennyR ***** válasza:

Első szemüveg előtt nagy sikerrel alkalmazható a látástréning. Gyorsan javítja a látást.

szemtorna pont hu

2012. szept. 28. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!