Mit tudok kezdeni az életben ha színtévesztő vagyok?
Azok a szakmák amiket szeretnék csinálni ki estek.
Nem tudom mit tegyek. Egyszerűen a többi szakma ami nem zárja ki a színtévesztőket szinte egyik sem érdekel.
Gege2012
Ezt nevezik színtévesztésnek. Mi is látunk minden színt, csak azt a babos-könyvet nem. Ez elég is ahhoz, hogy ne tudd végezni álmaid munkáját.
Előzőnek:
Az informatikusnál szerintem nem hátrány és nem szűrik. De nem biztos.
Előző vagyok
Egyéb kérdés: Aki a színtévesztés miatt feladja azt a munkát, amit szeretett volna, az végül hogy döntött, mit csinál/minek tanul tovább?
vicc.
amúgy mikor valaki a sofőrködéssel azt a példát hozza hogy nem lehetsz sofőr, mert nem látod milyen színű a lámpa, akkor akár orvosoknak és mindenkinek simán be válaszolom azt hogy "te meg nem lehet sofőr, mert hülye vagy. nem az a lényeg hogy milyen színű, hanem hogy melyik világít." soha nem láttam még olyat hogy valahol a piros lenne alul, a zöld meg felül...
ja mellesleg látom a színét is, csak utálom hogy szarnak néznek. meg gondolom ti is kapjátok az olyan dolgokat hogy pl ha elmondjátok valakinek hogy színtévesztők vagytok akkor egyből rámutat valamire és "ez milyen színű?" annyira lekezelő az ilyen.
mellesleg nekem is minden eddigi álmomat szétzúzta ez a hülye színtévesztés. az a baj hogy szerintem az orvosok se tudják hogy milyen lehet ez, mert ugye a színtévesztés kizárja hogy orvos legyél és esetleg megmagyarázd a többi tökéletes szeműnek hogy figyeljetek, ez nem hátrány...
amúgy én olyan ügyes voltam hogy beleszaladtam az oktatás több zsákutcájába is. először is: rendszergazdának tanulok, mert basztak szólni hogy a színtévesztés ezt kizárja. arra hivatkoztak hogy az iskolának nem feltétel, csak a munkaadónak. szerintetek van olyan munkaadó aki ezt elnézi? NINCS!!!!
a másik zsákutca hogy OKJ-s szakmám semmire nem jó, mert csak középszintű. na mind1 ez egy másik történet.
Egyébként már komolyan ott tartok hogy inkább valami vállalatirányítást tanulok. Indítok egy céget, ahova csak színtévesztő rendszergazdákat meg színtévesztő alkalmazottakat veszek veszek fel és rohadjon meg a rendszer ott ahol van. Végülis: "az iskolának nem feltétel, csak a munkaadónak." szóval ha én vagyok a munkaadó, akkor nekem nem kell vele foglalkoznom.
ennyi.
Távközlési technikus lehetek attól hogy színtévesztő vagyok?
Zöldet tévesztem a Vörös miatt elvileg vagy valami ilyesmit mondtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!