Hát igazából engem óvodás korom óta a repülők érdekeltek meg a helikopterek. Néha jön hirtelen egy "mi lenne, ha... ez lennék, vagy az lennék" de aztán 2-3 nap múlva visszatér az, hogy pilóta szeretnék lenni, engem ez érdekel leginkább.
Egyébként, hány éves vagy?
Szoktál játszani szimulátorokkal? (Flight Simulator , Train Simulator , stb.)
2012. júl. 10. 13:00
32/51 anonim válasza:
Engem is, mióta az eszemet tudom. Szimulátorral nem szoktam, de mindig megyek ki különböző repülős eseményekre. Meg ha Ferihegyre jön valami ígéretes gép, oda is. Amúgy 21 vagyok.
2012. júl. 10. 15:56
33/51 anonim válasza:
Én is szoktam kijárni repülős rendezvényekre de nincs olyan sok, mert Budapesti vagyok. Inkább Kecskeméten, meg messzebb szoktak lenni. Én 15 éves vagyok.
2012. júl. 10. 16:51
34/51 anonim válasza:
Repülőgépszerelő szakma amúgy nem érdekel? Én azzal szemezgetek. Csak szerintem nem kapnék vele munkát...
2012. júl. 10. 23:21
35/51 anonim válasza:
annál elvileg nem baj a színtévesztés
2012. júl. 10. 23:22
36/51 anonim válasza:
Én is gondolkodtam rajta, de most reál tagozatos vagyok a gimnáziumban és ezért még a repülőgép-mérnökön gondolkodtam.
Egyébként a fedélzeti mérnökről semmit nem találtam, pedig szokott lenni olyan is gépeken repülés közben. Mert a repülőgép-mérnök az vagy tervezi, vagy átnézi a gépet (/karbantartja) a repülőgép szerelőhöz hasonlóan. Meg talán kiszámolja hogy mennyi üzemanyag kell az útra stb. Ilyesmit hallottam.
2012. júl. 11. 14:00
37/51 anonim válasza:
Egyébként a repülőgép-szerelőhöz is kell színlátás, ha jól tudom, csak nem nézik. Van egy csomó hely ahova kéne, (olvastam pl. ABC eladó, Pék stb.) de egyiknél se nézik, nem számít annyit. Olvastam itt, hogy van akit úgy felvettek vegyész szakra egyetemen, hogy színtévesztő és másoktól kérdezte, hogy milyen színű éppen ami a kémcsőbe van... :)
2012. júl. 11. 14:03
38/51 anonim válasza:
Fedélzeti mérnökök már nem nagyon vannak a gépeken, mert odáig fejlett a technológia, hogy nincs már rá szükség. Csak a régi 747-100/200-asokon, DC 10-eseken meg ilyesmiken volt.
2012. júl. 11. 16:54
39/51 anonim válasza:
A repülőgép műszerészhez kell színlátás úgytudom. Az egy külön szakma.
2012. júl. 11. 16:55
40/51 anonim válasza:
Egyébként visszatérve a mozdonyvezetőre, az lehetsz színtévesztést korrigáló szemüveggel szerintem. Mert ha kamion sofőr, hivatásos sofőr lehet valaki ezzel a szemüveggel akkor mozdonyvezető is talán...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!