Mit tudok kezdeni az életben ha színtévesztő vagyok?
Azok a szakmák amiket szeretnék csinálni ki estek.
Nem tudom mit tegyek. Egyszerűen a többi szakma ami nem zárja ki a színtévesztőket szinte egyik sem érdekel.
Nekem a matektanárom volt színtévesztő.
Hivatásos katona nem lehetsz, de ha ennyire erre vágysz, érdemes lenne utánanézndes, hogy oktató nem lehetsz-e ott. Természetesen nem szakaszparancsnokra gondolok, de nyelvtanár, logisztikai előadó, ami érdekel.
Velem is ez a probléma. Én pilóta akartam lenni, látom a színeket, rendesen. A pöttyös ábrán ilyen 10 -ből 2-t nem látok kb., de ezt úgyis ismered, veled is ez van. Viszont találtam egy cikket: [link]
Tehát azt írják, hogy ha csak kis mértékben téveszted, akkor még pilóta is lehetsz. Viszont akkor valószínűleg katona is lehetsz. Én meg fogom nézetni jobban ezekkel a műszerekkel, mert ha csak kis mértékű, akkor elfogadják :)
tegnap 21:48
Dettó. Én is pilóta akartam lenni. Amúgy ha kicsit téveszted, akkor is max csak sportrepülőt vezethetsz.
tegnap 21:12
Egyébként, te tudsz valamit a színtévesztést korrigáló szemüvegről? Rajtam már volt egy ilyen próbaként, annyi, hogy este volt és képernyőn volt a pöttyös ábra és azt el tudtam olvasni, de érdekes volt, mert amíg nem szokod meg elvilleg addig mindent más színárnyalatban látsz, legalábbis én ezt tapasztaltam. (Ezért mondom, hogy már sötét volt, nem biztos). Na, nem is ez a lényeg.
Szerinted elfogadhatják az ilyen szemüveget pilótáknak? Mert arról már hallottam, hogy valaki színtévesztő és megvette a szemüveget és kapott hivatásos jogosítványt...
Sajnos sportrepülőn se fogadják el, mondjuk azt nem kérdeztem, hogy a mértékétől függ-e, de már kérdeztem hogy mi van ha színtévesztő valaki. (Vitorlázó repülő klubbot kérdeztem)
Előző vagyok
"Sajnos sportrepülőn se fogadják el..." Ezt a színtévesztésre értettem, nem a szemüvegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!