Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Át lehet valahogy sunnyogni a...

Át lehet valahogy sunnyogni a színtévesztő teszten?

Figyelt kérdés
Kamionos akarok lenni és sajnos enyhe vörös-zöld színtévesztésem van ezzel máris meglettem bélyegezve és nem lehetek kamionsofőr.Szeretnék valahogy átmenni ezen a vizsgán.Esetleg egy korrekciós lencsével vagy bármi mással át tudnék menni?
2012. febr. 21. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

nem hinném.

láttál már ilyen tesztet?

én olyanon voltam, hogy különbőző, egymáshoz hasonló színű körökből nyomtatott képeket mutatnak.

Az árnyalatok kicsit különböznek, és kirajzolódik egy-egy szám, amit ha látsz, látsz, megmondod, ha nem látod a különbséget, akkor bukod.

Nem hinném, hogy engednék, hogy külön segédeszközzel csináld.

Légy szíves, ne erőltesd, nem szeretnék a kerekeid alatt maradni egy kereszteződésben. köszi

2012. febr. 23. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Korrekciós szemüveget lehet, hogy elfogadják. De én sem tudok róla sokat. Egyébként én is enyhe színtévesztő vagyok... :/
2012. febr. 24. 23:51
 3/3 anonim válasza:

Én nem értem miért ne' lehetnél kamionsofőr...

Én se úgy látom a lámpa színeit hogy PIROS SÁRGA ZÖLD (hanem narancssárga sárga fehér) de ettől még nem okozok balesetet és simán tudok normálisan közlekedni mert megtanultam melyik a "piros" meg a "zöld"

2012. márc. 21. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!