Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Bárkinek lehet kontaktlencséje?

Bárkinek lehet kontaktlencséje?

Figyelt kérdés

Múltkor a háziorvosom azt mondta hogy "később ha már keresel gondolkodhatsz kontaktlencsében is".

Ezt mégis hogy értette? Saját jövedelmemnek kell lennie hogy lencsém lehessen vagy mi? Ugye lehet kontaktlencsém ha alkalmas rá a szemem?

18/f

2012. jún. 18. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
gondolom úgy értette hogy nem olcsó dolog.
2012. jún. 18. 17:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is kb ezt szűrtem le. De ne ő akarja már megmondani hogy mit vegyenek meg nekem a szüleim :P
2012. jún. 18. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy van. Bár a hagyományos szemüveg sem olcsó, a kontaktlencsét azért nem mindenki engedhet meg magának és mindenki nem is tudja elviselni.
2012. jún. 18. 17:55
 4/7 anonim válasza:

én aer optixot használok

ez fél évente 25.000 Ft

sztem megéri, ha a szüleid tudják finanszírozni

2012. jún. 18. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Aki alkalmas rá annak lehet.

Amúgy meg nem csak drágák léteznek. Az enyém fél évre 11ezer. Nem hinném hogy ez olyan drága. Más szemüveget csináltat évente, az drágább.

2012. jún. 18. 23:16
 6/7 anonim válasza:

viszont ha érzékeny a szemed válassz inkább drágább, jobb minőségűbbet

egyik barátnőm olcsóbbat használ és heti 1x 2x szünetet kell tartania úgy, hogy máskor sincs bent neki egész nap és így is elfárad a szeme

én drágábbat használok, teljesen egészséges a szemem, reggeltől estig bent van és nem tartok szünetet sem.....

2012. jún. 19. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:
én akkor sem használnék kontaktlencsét, ha lenne rá pénzem. a szemüveg sokkal dizájnosabb, és nem kell a szemedbenyomnod semmit reggel, ahhoz hogy láss, olcsón lehet kapni tisztítót hozzá, és hogy meddig van meg, az csak azon múlik, hogy meddig tudsz rá vigyázni
2012. júl. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!