Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lehetséges hogy valakinek...

Lehetséges hogy valakinek azért nem lehet kontaktlencséje mert nem tudja berakni? Érdemes tovább próbálkozni ha csomószor nem ment?

Figyelt kérdés
Az optikába jófejek voltak csak nem tudom meddig érdemes erőltetni, erős a szemreflexem és elég ügyetlen vagyok pedig nagyon szeretnék lencsét.
2011. aug. 28. 00:53
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem azt mondták az optikában, hogy addig nem mehetek el, amíg meg nem tanulom :) gondolom először neked is berakta az orvos, aztán elmagyarázta, mit hogy, aztán én jöttem. kb fél órát voltam ott 2X beraktam, meg kivettem aztán csá. én is féltem tőle, de hidd el semmi nehéz nincs benn, csak csinálj mindent ahogy kell és uralkodj magadon, egy-két siker után már nem fogsz tőle parázni :)

persze, hogy érdemes, mert ha megtanulod, csodálkozni fogsz, h milyen egyszerű :) ki kell tapasztalin, h hogy a legkényelmesebb, milyen pózban...good luck!

2011. aug. 28. 01:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Ó, én az első napokban volt hogy bőgtem. Volt, hogy nem bírtam berakni. Volt, hogy kivenni nem bírtam. Reszkettem mint a kocsonya az idegességtől. Volt, hogy véletlen elcsúszott, alig bírtam kivadászni.

Néhány hét kínszenvedés után belerázódtam. Nem kell feladni.

Eltelt azóta 18 év. Gondolhatod, milyen profi vagyok már:)))Tükör nélkül, minden nélkül simán ki meg berakom.

2011. aug. 28. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:

mindenkinek más:D

én is nagyon féltem,hogy bénázni fogok.az optikába egy órát töltöttem el,ebbe benne volt a berakás,kiszedés,megnézte h normális-e minden,elmondott mindent.

aztán hazajöttem,kb 5 perc alatt beraktam mindkettőt,meg is voltam lepődve,hogy jé,ilyen könnyű,a kiszedés meg még könnyebb,szóval PRÓBÁLD MEG!

2011. aug. 28. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Keresztanyuká először 4 órát próbálkozott!!! A berakással. Aztán mostmár tükör nélkül, 1 másodperc az egész
2011. aug. 28. 21:44
 5/6 anonim válasza:
Ha ez egy picit bátorít,15 éves vagyok,fél éve van lencsém.Akkor még orákat vett igénybe a betétele de most csak ehy pillanát tükör nélkül! :)
2014. szept. 6. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ez egy picit bátorít, 15 éves vagyok, fél éve van lencsém. Akkor még órákat vett igénybe a betétele de most csak egy pillanát tükör nélkül! :)
2018. jún. 7. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!