Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Tényleg csak fél év szemüveg...

Tényleg csak fél év szemüveg viselés után lehet kontaktlencséje valakinek?

Figyelt kérdés

Ezt mondták az optikában.

Nekem tegnap óta van szemüvegem, de már most idegesít...

Nem hiszem, hogy ki fogom bírni fél évig.

2011. szept. 17. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm kontaktlencsével kezdte és meg van vele elégedve, néha fel veszi a szemüveget ha éppen nincs kéznél lencse. Én 3 évig voltam szemüveges, akkor még alapból nem akartak kontaktra váltani, mivel mondta a doki hogy még nőhet a szemgolyóm és irritálhat a dolog.
2011. szept. 17. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát engem meg ez a szemüveg irritál :D

Alig várom, hogy végre levehessem este...

Ez így nem jó, nem tudok benne élni rendsesn :D

Azt mondták, hogy lencsében sokkal jobb lesz, meg nekem inkább azt ajánlanák, csak várni kelll egy fél évet...DE mi lesz, ha nem várom meg? :D Nem mindegy? Vagy miért kell pont egy fél évet várni?

2011. szept. 17. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Azert kell eloszor szemuveg h az agyad hozzaszokjon a dioptriahoz. Am mi negyed evet szoktunk mondani. Annyi utan mar batran adunk lencset. De azert majd a lencse melle is kell szemuveg, mert 365 napbol nem lehet 365 napot lencsezni.
2011. szept. 17. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, nekem is van lencsém, Ofotértben voltam vizsgálaton, nem érdekelte őket hogy sosem hordtam előtte szemüveget.

Ugyanígy barátnőmnek, húgomnak, 2 másik ismerősömnek is van kontaktlencséje, nekik sem volt előtte szemüvegük... meg most sincs. Mindig kontaktlencsét hordanak, ahogy én is.

Ha neked nem adtak menj másik helyre.

2011. szept. 18. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!