Bárkinek lehet kontaktlencséje?
hát én igazából arra lennék kíváncsi hogy nincs-e valamiféle korhatár vagy kikötés.
mert ha tényleg ilyen egyszerű miért nem hord minden szemüveges inkább azt?
Kedves utolsó válaszoló!Megkérdezhetem,hogy miért nem?
Egyébként szerintem,akinek annyira érzékeny a szeme,annak nem ajánlott.
Tehát bárkinek lehet csak nem javasolják?
Tudnék rá vigyázni nem vagyok már 5 éves...
az emberek nagy része hordhat, mondta is az optikusom egyszer hogy még sose találkozott olyannal aki nem hordhatta volna. pedig már vagy 6 éve ott dolgozik.
sokan szeretik a szemüveget, mert nekik jól áll, de tényleg sok ember meg nem mer a szeméhez nyúlni, én is irtóztam tőle 25 éves koromig, de aztán rávettem magam hogy megpróbáljam, és rájöttem hogy semmi nagy dolog nincs benne.
hát hál istennek nekem nincsenek ilyen problémáim :)
szemüveget viszont nem szívesen hordanék mert egy részt nagyon zavar, más részt biztos hogy egy hét alatt összetörne.
és akkor most jön az a kérdés hogy miből gondolom hogy a kontaktlencsére jobban tudnék vigyázni. az nem tud leesni rólam, vagyis szerintem nem ezért kisebb az esélye hogy ráülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!